reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

ale walnęłam posta:-D:-D

kupie dzis ta sukienke co Wam pokazywałam i dam znac jak przyjdzie czy ja ubiore:-D:-D

aha i postanowilam zmienic kolor wlosów..:rofl2: nie wiem jak to wyjdzie ale dotychczas mialam ciemny braz a teraz mam zamiar zrobic rubinową czerń (garniera 100%) raczej wyglada na czerwony niz czarny ale nie ma nigdzie zdjecia tej farby to Wam nie pokaże:baffled:
jak bede wygladac idiotycznie to musze T wysłac po ciemny braz do sklepu:-D:tak:
a jak odmówi to bede sie ukrywac:ninja2::-)

reklama
Witam w kolejne ciepłe popołudnie.

mrowa1 W najbliższym czasie na pewno nie.

kicia76 To witaj na tarnowskiej ziemi. :-)

madzikm Masz atrakcje z autem. :wściekła/y: Ale teksty ma Zosia. :-)

crunchNo nareszcie dobre wiadomości. Ładnie dajecie sąsiadce w kość. ;-)

anita kup koniecznie - na pewno będziesz fajnie wyglądać :tak:
madzikm chyba wielkiego bałaganu nie macie ;-)
my też siedzimy na powietrzu - właśnie przed chwilką wróciliśmy do domku
dzieci zjadły kolację i idę ich porządnie wykąpać :-)
bo pomagały mamie w porządkach wiosennych :-D i nie powiem jak wyglądają :szok:
ania oczywiście, że dajemy w kość :-D trąbka, puzon, skrzypce, bębenek, cymbałki...i sama nie wiem co jeszcze...wokal też mamy nie najgorszy:-D:-D:-D
zwłaszcza Igor...:laugh2::laugh2::laugh2:
nie zamierzam się przejmować ;-)
agunia tak - jesteśmy jeszcze na wziewach minimum dwa tygodnie :tak:

Witam :-) Zabalowałam w pracy do 17:30 :szok::wściekła/y:
Jeszcze tylko jutro i luzik :-D

Pytam, bo mówili u nas w radiowęźle (tak, tak jeszcze coś takiego istnieje:-p),

Heh u nas tez jest ;-):-D

Czessc dziewczyny.

My juz w tarnowie.:-)
Witaj Kicia :-) Jak się miewacie? ;-)

mam newsa: sąsiadka robi "wyciszenie ściany" (8cm) :-D:-D:-D
bo z nami nie da się wytrzymać :-D:-D:-D
Błahahah - niezłe :-D:-D:-D A o oknach pomyślała ?:rofl2:

Madzik :-D nieźle pyskuje Zosia ;-)

Zmykam na wieczorny spacer ;-)

ja mam nadzieję, że jutro odstawimy - nie chce mi się tachać znowu tub na kolejny krótki wyjazd.
no ja już chyba wolę tuby niż ten nebulizator ;-)
chociaż Regina jeszcze 3 dni ma mieć inhalacje z pulmicortu
a potem 2 tygodnie sam flixotide
teraz będziemy większość na świeżym powietrzu więc może nie będą aż tak chorować :eek:

reklama
ja mam cały tydzień wolny :-D:-D:-D

rozpusta:-p

kasiadovecoś u luziku w pracy przebąkiwałaś;-)

Poprawił się apetyt Waszym dzieciom na wiosnę?? u nas duża zmiana na lepsze:tak:

omało nóg nie potraciłam na wieczornym spacerze:baffled: wjechał we mnie rozpędzony rowerzysta:wściekła/y: nogi mi podcięło i ledwo kuśtykam, mam obie spuchnięte jak banie:wściekła/y:

Do góry