reklama

Tarnów

reklama
juz chyba wiem dlaczego ma zly humor..chce sie bawic:-ptylko zaczelam go tarmosic i robic ducha z pieluchy i juz sie smieje i wariuje, ale ilez moge;-):-pa jak przestaje to oczywiscie wymusza placzem zeby jeszcze i jeszcze sie bawic...:eek: teraz gada z pielucha:tak:
:-D:-D:-D no to się mama baw :laugh2::laugh2::laugh2: u mnie to samo jest :tak::tak::tak:
Hej laseczki!!!!

Chyba macie ADHD z tym pisaniem:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
to ja też pytam kiedy piffko????może wtorek???
Agatka tyle gości mialas??? a jak tam siostra się czuje na końcowce???
Agatka zdrowka dla Amelki...daj znać po wizycie, fajnie że apetyt wraca już:laugh2:ja tez sie stęskniłam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no właśnie przypomniały sobie o mnie :-D:szok::szok::szok: mama moja wróciła ;-) to mnie teraz nawiedzać będzie :eek::eek::eek:
Antoś zaczął raczkować w 7 miesiącu i niedługo zaczął chodzić za 2 ręce i wstawać.Teraz sam staje bez trzymania, a ostatnio sam wspina się na wersalkę. W ogóle ejst bardzo szybki i ruchliwy.:-)
a to i ja się pochwalę :sorry: Mikołajek raczkuje już od hoho jakiegoś miesiąca może więcej a teraz wstaje :szok: w łóżeczku przy sofie przy ławie gdzie się tylko da :tak::tak::tak: nie można go zostawić na sekundę nawet bo czasem się puszcza i leeeeeeeeeciiiiii :baffled::baffled::baffled: a wtedy jest ryk jak nie wiem :sorry:

dla Antosia na 10 miesiączek
SugarwareZ-240.gif

Mrówa jeśli masz wujka księdza to wiadomo że nikt problemów nie będzie robił.
A jeśli chodzi o mojego kuzyna to problem polega na tym że on się ostatnio często przeprowadza więc trudno powiedzieć że gdzieś go znają.
Wujek jest w Mikołajkach wiec nic mi po tym:-p:-D Nasz ksiadz jest abrdzo ugodowy i znamy sie od dawna. Ja nie bronie ksiezy bo sa rózni tak jak my ;-) tylko mówie o zasadach które oni maja narzucone z gory i musza je wykonywac :tak:
Sama widzisz Annneczka pisała ze dostała bez problemu w innej parafii zaswiadczenie do której nawet nie chodziła, wiec kuzynowi moze tez sie uda:tak:
fajnie ze załatwiłas chrzest:-)
Ania zdrówka dla Michasia a jak Piotrus? to miłas przejścia z tym zaświadczeniem:szok::no:
Ilaria buziackzi dla Antosia na miesiaczek!!!!

dzikeujemy slicznie za żcyzenia:-) dzisiaj impreza sie kroi :tak: mam andzieje ze dzieciaki beda zadowolone z PZ:tak:
a piffkowe moze w czwartek? hmmmm

Madzia kler jest klerem :-) bez względu na parafię. Ale to fajnie że macie normalnego księdza.
A jeśli chodzi o imprezkę w PZ to zależy od wieku dzieciaków ale myślę że powinny być zadowolone bo tam jest fajnie. Matuś też się zawsze dobrze bawi.

Dana witaj. Jak Madzia? Mam nadzieję że wszystkie zarazy już Was opuściły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry