karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Pogodę mamy beznadziejną. Słoneczko się schowało i tak pochmurnie jest :-( przynajmniej nie jest bardzo zimno 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

juz chyba wiem dlaczego ma zly humor..chce sie bawictylko zaczelam go tarmosic i robic ducha z pieluchy i juz sie smieje i wariuje, ale ilez moge;-)
a jak przestaje to oczywiscie wymusza placzem zeby jeszcze i jeszcze sie bawic...
teraz gada z pielucha
![]()

no to się mama baw 

u mnie to samo jest 

no właśnie przypomniały sobie o mnieHej laseczki!!!!
Chyba macie ADHD z tym pisaniem
to ja też pytam kiedy piffko????może wtorek???
Agatka tyle gości mialas??? a jak tam siostra się czuje na końcowce???
Agatka zdrowka dla Amelki...daj znać po wizycie, fajnie że apetyt wraca jużja tez sie stęskniłam
![]()

mama moja wróciła ;-) to mnie teraz nawiedzać będzie 

a to i ja się pochwalęAntoś zaczął raczkować w 7 miesiącu i niedługo zaczął chodzić za 2 ręce i wstawać.Teraz sam staje bez trzymania, a ostatnio sam wspina się na wersalkę. W ogóle ejst bardzo szybki i ruchliwy.:-)
Mikołajek raczkuje już od hoho jakiegoś miesiąca może więcej a teraz wstaje
w łóżeczku przy sofie przy ławie gdzie się tylko da 

nie można go zostawić na sekundę nawet bo czasem się puszcza i leeeeeeeeeciiiiii 

a wtedy jest ryk jak nie wiem 
a Olga próbuje już chodzić?Brawo dla Antosia - zuch chłopczyk
Dana - witaj!
Wujek jest w Mikołajkach wiec nic mi po tymMrówa jeśli masz wujka księdza to wiadomo że nikt problemów nie będzie robił.
A jeśli chodzi o mojego kuzyna to problem polega na tym że on się ostatnio często przeprowadza więc trudno powiedzieć że gdzieś go znają.

Nasz ksiadz jest abrdzo ugodowy i znamy sie od dawna. Ja nie bronie ksiezy bo sa rózni tak jak my ;-) tylko mówie o zasadach które oni maja narzucone z gory i musza je wykonywac 

mam andzieje ze dzieciaki beda zadowolone z PZ
a Olga próbuje już chodzić?