Witam
No i efekt wyjazdu taki, że Michał ma zapalenie oskrzeli.

Już wcześniej trochę pokaszliwał, ale w miarę się trzymał. A wczoraj wieczorem już miał gorączke (zaliczył dwa spacery i może go przewiało), i dziś rano przed wyjazdem 39,5. Zaraz po zaliczyliśmy przychodnię. Dostał oczywiście antybiotyk. Jeszcze postawiłam mu bańki dodatkowo. Przed chwilą wymiotował i mam dylemat czy antybiotyk zdążył trochę przejść. (dostał o 20)
Jutro szwagierka przyjdzie. A w natępnym tygodniu się zobaczy.
anneczka1986 Niezły tekst zaserwował Mati. Fajne pazurki dodałaś w podpisie. Całkiem przyzwoite warunki i cena.
kasiadove Dzieci różne rzeczy przynoszą z przedszkola. ;-):-)
karolcia83 Super, że Dawidek ładnie przybiera. Jak pomogło to dobrze, ale ja w takie czary nie wierzę. I też czerwonej wstążeczki nie miałam.
agunia271 Gratulacje dla świeżo upieczonej cioci.
madzikm To się przyplątało Zosi. Ale może wyrośnie trochę z tych alergii. A z testami w tym wieku różnie bywa - no chyba, że wyjdą dodatnie to raczej są dobre, bo w drugą stronę to niekoniecznie.
beti801 Niezła ta torebka - rzucisz fotkę? Wspominałaś o takiej możliwości - fajni sąsiedzi, chyba? ;-):-)
anitaa84 Współczuję dolegliwości. A może gdzieś w okolicach owu? (Na studiach przez jakiś czas miałam napady migreny zawsze dzień przed @ i właśnie w terminie owu). Może masz za duży zwrot. A może po prostu coś źle wypełniłaś. No to superm że się wszystko wyjaśniło.
lenka28 Przykro mi. :-(
nikia Ale pora pisania.
Ilaria Jutro poprawię. Doczytałam już, że Kasia poprawiła. Sorry, za pomyłkę.
mrowa1 Jeśli oficjalnie nie figuruje w Krakowskich papierach to nikt mu papierka nie wystawi. Próbowałam taki dostać przed własnym ślubem (zgoda na ślub w innej parafii i nie było szansy, a w Tarnowie "u Józefa" to już w ogóle była masakra i wylądowaliśmy z zażaleniem w Kurii)
agataxk Zdrówka dla Amelki.
crunch Fajny awatarek.
Marcelku i Amelko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
uff, doczytałam to teraz idę jeszcze zupkę na jutro przygotować i pod prysznic.
Dobranoc.