reklama

Tarnów

reklama
a ja mam wszystko poprasowane - ha, ha, ha :-D

Crunch - może już zdejm te swoje okularki
45.gif

Witam

No i efekt wyjazdu taki, że Michał ma zapalenie oskrzeli. :wściekła/y: Już wcześniej trochę pokaszliwał, ale w miarę się trzymał. A wczoraj wieczorem już miał gorączke (zaliczył dwa spacery i może go przewiało), i dziś rano przed wyjazdem 39,5. Zaraz po zaliczyliśmy przychodnię. Dostał oczywiście antybiotyk. Jeszcze postawiłam mu bańki dodatkowo. Przed chwilą wymiotował i mam dylemat czy antybiotyk zdążył trochę przejść. (dostał o 20)
Jutro szwagierka przyjdzie. A w natępnym tygodniu się zobaczy.

anneczka1986 Niezły tekst zaserwował Mati. Fajne pazurki dodałaś w podpisie. Całkiem przyzwoite warunki i cena.

kasiadove Dzieci różne rzeczy przynoszą z przedszkola. ;-):-)

karolcia83 Super, że Dawidek ładnie przybiera. Jak pomogło to dobrze, ale ja w takie czary nie wierzę. I też czerwonej wstążeczki nie miałam.

agunia271 Gratulacje dla świeżo upieczonej cioci.

madzikm To się przyplątało Zosi. Ale może wyrośnie trochę z tych alergii. A z testami w tym wieku różnie bywa - no chyba, że wyjdą dodatnie to raczej są dobre, bo w drugą stronę to niekoniecznie.

beti801 Niezła ta torebka - rzucisz fotkę? Wspominałaś o takiej możliwości - fajni sąsiedzi, chyba? ;-):-)

anitaa84 Współczuję dolegliwości. A może gdzieś w okolicach owu? (Na studiach przez jakiś czas miałam napady migreny zawsze dzień przed @ i właśnie w terminie owu). Może masz za duży zwrot. A może po prostu coś źle wypełniłaś. No to superm że się wszystko wyjaśniło.

lenka28 Przykro mi. :-(

nikia Ale pora pisania. :szok:

Ilaria Jutro poprawię. Doczytałam już, że Kasia poprawiła. Sorry, za pomyłkę.

mrowa1 Jeśli oficjalnie nie figuruje w Krakowskich papierach to nikt mu papierka nie wystawi. Próbowałam taki dostać przed własnym ślubem (zgoda na ślub w innej parafii i nie było szansy, a w Tarnowie "u Józefa" to już w ogóle była masakra i wylądowaliśmy z zażaleniem w Kurii)

agataxk Zdrówka dla Amelki.

crunch Fajny awatarek.

Marcelku i Amelko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

uff, doczytałam to teraz idę jeszcze zupkę na jutro przygotować i pod prysznic.

Dobranoc.

reklama
Anitaa ja przyznam że uwielbiam chodzić do spowiedzi do Dobrego Pasterza. Zazwyczaj tam chodzimy.

Mrówa jeśli masz wujka księdza to wiadomo że nikt problemów nie będzie robił.
A jeśli chodzi o mojego kuzyna to problem polega na tym że on się ostatnio często przeprowadza więc trudno powiedzieć że gdzieś go znają.

Anneczka, Madzikm ja też znam bardzo wielu księży i niestetety nie każdy z nich powinien być księdzem.
W Przemyślu zakonnicy u Karmelitów są super. Tam nie spotkałam się nigdy z problemami i zakonnicy są niesamowici. Zawsze można z nimi pogadać.

Ania Dawid to mój mąż a synek to Dominik :-)

Crunch fajny avatarek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry