reklama

Tarnów

a ja słyszałam że tam jakieś podziemne przejścia znaleźli i w stronę Mickiewicza będzie zamknięte to rondo :eek:
Agawa to był żart na prima aprilis :-):-D

Anita chyba coś wisi w powietrzu - ja wysprzątałam mieszkanie łącznie z myciem podłóg :szok::-D Tylko prasowanie straszy, ale zamknęłam w szafie ;-) A i jeszcze zupę na jutro gotuję :-D

Beti i jak tam nowi sąsiedzi? :-)

Crunch skoro macie remont dachu to sąsiadka musi być zdruzgotana nieestetycznym widokiem z okna :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Marcel ma chrzestną matke i świadka do chrztu zamiast ojca chrzestnego( z innej religii ) tak też można tyle że jedno z nich musi być "cacy" :tak: księża to też ludzie i mają lepsze i gorsze charaktery jak każdy, mam w rodzinie 2 i kazdy jest inny :happy: nigdy nie miałam żadnych problemów :tak:

Beti witaj ;-)

Amelko rośnij zdrowo i bądź dumą dla rodziców:-)

mrówarzeczowy wywód:tak: zgadzam się w 100%:tak:

My z mężem znamy sporo księży, z różnych środowisk, nawet w dzisiejszych czasach jest sporo "perełek", na Jamnej na przykład:tak:
A osobowości kleru jakoś w ogóle nie łącze z naszą wiarą:no:, to tylko pośrednicy;-)

Agatako a dziekuje miewa sie dobrze teraz tyłek moczy;-) zadowolona bo dzieci jej spiewały Sto lat w przedszkolu wizęła cukierków wór i czestowała i jeszcze zostało na jutro:rofl2::-) super ze apecik po mału wraca:tak::-)
Anneczka tez sie nei spotkałam ze swiadkiem do chrztu :tak::-)

ale mnei bola nogi po tych hopkach :-p tydzien przerwy zrobił swoje:sorry:

witam wieczorkiem
widzę, że ciągnie się temat kościoła ;-)
nie zabieram głosu bo nie chcę się denerwować :baffled:
zresztą to bardzo indywidualna sprawa :tak:
znam raptem kilku księży z powołania...
w większości trafiam na takich, że szkoda słów...

agatax super, że widać poprawę apetytu u Amelki
daj koniecznie znać jutro po wizycie
mrowa poskakałaś sobie ;-)
to miała Amelka radochę w przedszkolu :-)
beti wróciłaś...ale będziesz mieć sąsiadów ;-)
kasia no...pewnie włosy rwie - bo bajzel, że hej :-D:-D:-D
a remoncik raczej mały...papę kładą i kominy remontują :rofl2:
oby służyło jak najdłużej ;-)
anneczka można zrobić rezerwację na 27? :-D:-D:-D:-D
anita obrotna z Ciebie kobitka :-):-):-)

Byłam u księdza i po długich rozmowach i kombinowaniach (chciał w sobotę o 18. albo w niedzielę o 9.) okazało się że 3 maja jeden ksiądz zostaje na Sumie więc po Mszy ochrzczą Dominika ale kazał nam być na Mszy Św.

Agataxk czyli apetyt wraca :tak:Super:-)
Crunch no to szybkiego zakończenia remontu :tak: A sąsiadka niech sie męczy hehee
Kasiu sąsiedzi spoko - zaprosili nas dziś na obiad, więc nie musiałam gotować :-D
Karola noi super, ze dało sie załatwić :tak:
Agawa jak powiedziałam P o tych niby przejsciach to tak się ekscytował, że bałam sie, że tam zaraz z wykrywką poleci :-D:-D:-D Dobrze, że Kasia zdementowała ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry