reklama

Tarnów

reklama
Karola ale masz znowu przejscia z chrzcinami :-(
Jak Dominik sie urodził to moja rodzina śmiała się ze mnie że pewnie znowu będę miała przejścia z księdzem bo miał być planowo w Wielkanoc. Chrzest przez szpital przesunął się a problemy zostały :baffled:

My tez mamy komunie 3 maja i tez nie mam pojecia co kupic ( dla chłopaka ) , jak Ty cos fajnego wymyslisz na prezent dla waszego "komunisty"
to daj znac ;-)
Beatka a nie uważasz że lepiej dać pieniądze? Dzieci często zbierają pieniądze na coś większego.​

ja też ( kurde że też musiałam sobie o nich przypomnieć :-D )

frytki mniam mniam :-) ja ostatnio wzięłam się na sposób i żeby nie jeść smażonych na oleju to kupuję gotowe i piekę w piekarniku. Nie są aż tak pyszne ale lepsze to niż nic :biggrin2:

A ja dzisiaj dostałam pismo z MOPSu z Żabna że przyznali mi jednorazowo 1000 zł. Dodali też że jeśli jestem niezadowolona to mogę się odwoływać od ich decyzji :-D

Karola - poproś o dwa tysiaczki :-D
Agata duużo zdrowia dla Amelki :tak:

U nas chrzest bez problemu- w każdą niedzielę na mszy - kartki od spowiedzi, koperta na stół i z głowy ;-) Chrzciliśmy w katedrze (to była nasza parafia).

reklama
Anita heh "kazał" a jak nie to co? Odwoła chrzest? :-p
Ja tam nigdy przejść z księżmi nie miałam, ale nie stanowią dla mnie autorytetu :no: Bardzo fajny ksiądz udzielał nam ślubu - poznaliśmy go podczas załatwiania ślubu, potem bywał stałym klientem u T i zawsze zapytał jak leci ;-) Później przenieśli go gdzieś :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry