Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Przemyślu (nie wiem jak jest we wszystkich ale mówię o tych z którymi miałam styczność) też można umówić się na dogodny termin i godzinę. Wiem że znajomej dziecko było po chorobie to ksiądz wziął zakonnicę i do domu przyszli ochrzcić i nie było najmniejszego problemu z tym.karola ja w ogóle nie rozumiem...jakieś zaświadczenia...może jeszcze monitoring czy na pewno się chodzi do kościoła
u mnie chrzestni kartkę do spowiedzi mieli mieć podpisaną i tyle
i to ja wybierałam czy chcę mieć po mszy czy w trakcie...
u nas mały remoncik - dach zaczął przeciekać
więc panowie szaleją na górze...a jak się tłuką...mam nadzieję, że Igor pośpi chociaż godzinkę - bo muszę coś na obiad spokojnie przyszykować![]()
ja też uważam że powinni dawać kartki do podpisania przy spowiedzi i tyle. ale jest coś takiego że jedno z rodziców chrzestnych może być niepraktykujące lub innej wiary i wtedy taka kartka ze spowiedzi na nic by sie zdała. chociaż w sumie to zaswiadczenie też jest głupie.Karolcia, to faktycznie niezłe zawirowania
Crunch u nas w parafii (NSPJ) chrzestna mieszkająca w Krakowie też musiała przynieść kartkę, że jest praktykującaParanoja jakaś
![]()

To jest makabryczna sytuacja gdy dziecko nie chce nic jeść. A może spróbuj zapytać na co miałaby ochotę? Mój Matuś jak był chory a ja byłam w szpitalu to zamiast chleba jadł paluszki abo chrupki kukurydziane którymi nabierał sobie serek. Ważne było zeby nie brał antybiotyku na czczo.nawet:-(

ja to bym frytki chętnie zjadła:-)karola ja brałam zaświadczenie z kościoł w którym ani raz nie byłam ( że praktykuję ) tam gdzie miałam parafię na urszulańskiej żadnego problemu nie robili
agataxk a frytki ?? u nas zawsze działają ;-)
wczoraj jej ciocia zrobiła - i nic:-(karola ja brałam zaświadczenie z kościoł w którym ani raz nie byłam ( że praktykuję ) tam gdzie miałam parafię na urszulańskiej żadnego problemu nie robili
agataxk a frytki ?? u nas zawsze działają ;-)