reklama

Tarnów

reklama
karola ja w ogóle nie rozumiem...jakieś zaświadczenia...może jeszcze monitoring czy na pewno się chodzi do kościoła
u mnie chrzestni kartkę do spowiedzi mieli mieć podpisaną i tyle :eek:
i to ja wybierałam czy chcę mieć po mszy czy w trakcie...

u nas mały remoncik - dach zaczął przeciekać :eek:
więc panowie szaleją na górze...a jak się tłuką...mam nadzieję, że Igor pośpi chociaż godzinkę - bo muszę coś na obiad spokojnie przyszykować :baffled:
W Przemyślu (nie wiem jak jest we wszystkich ale mówię o tych z którymi miałam styczność) też można umówić się na dogodny termin i godzinę. Wiem że znajomej dziecko było po chorobie to ksiądz wziął zakonnicę i do domu przyszli ochrzcić i nie było najmniejszego problemu z tym.

A remontu współczuję. Chociaż przeciekający dach jeszcze gorszy ...

Karolcia, to faktycznie niezłe zawirowania:eek:
Crunch u nas w parafii (NSPJ) chrzestna mieszkająca w Krakowie też musiała przynieść kartkę, że jest praktykująca:eek:Paranoja jakaś:confused2:
ja też uważam że powinni dawać kartki do podpisania przy spowiedzi i tyle. ale jest coś takiego że jedno z rodziców chrzestnych może być niepraktykujące lub innej wiary i wtedy taka kartka ze spowiedzi na nic by sie zdała. chociaż w sumie to zaswiadczenie też jest głupie. :baffled:

To jest makabryczna sytuacja gdy dziecko nie chce nic jeść. A może spróbuj zapytać na co miałaby ochotę? Mój Matuś jak był chory a ja byłam w szpitalu to zamiast chleba jadł paluszki abo chrupki kukurydziane którymi nabierał sobie serek. Ważne było zeby nie brał antybiotyku na czczo.

Ostatnia edycja:
o to chodzi, ze ja ją pytam na co ma ochotę jak mówi, że chce kanapkę - robię kanapkę, chce tosta - robię tosta, chce rosołku - to daję - a ona nic nie tknie
Kupiłam jej chrupki, jogurty z Kubusiem Puchatkiem, że może to zje - a ona nic:-(

Amelko wszystkiego najcudowniejszego z okazji 4 urodzinek
Tinkerbell_birthday.gif

Karola ale masz znowu przejscia z chrzcinami :-(

Anita pysznosci z rana serwuje ..mniam :-)

Crunch to jakis grubszy remont czy tylko łataja dach ??

Agatax duzo zdróweczka dla Amelki :-):-) a na polko na spacerek mozecie wychodzic , czy w domku cały czas siedzicie ??
My tez mamy komunie 3 maja i tez nie mam pojecia co kupic ( dla chłopaka ) , jak Ty cos fajnego wymyslisz na prezent dla waszego "komunisty"
to daj znac ;-)

Beatko - Amelka jest jeszcze bardzo osłabiona - teraz śpi więc siedzimy w domu - jutro mamy iść do lekarza ze zdjęciem - to zobaczymy co nam powie.

A dla komunisty to ja myślałam, że może rolki kupię - jeszcze Jacek ma zadzwonić do brata bo może już ma :happy:

karola ja brałam zaświadczenie z kościoł w którym ani raz nie byłam ( że praktykuję ) tam gdzie miałam parafię na urszulańskiej żadnego problemu nie robili :baffled:

agataxk a frytki ?? u nas zawsze działają ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry