Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jesli chcesz gdzies indziej chrzcic to musisz miec jak Ilaria pisała zaswiadczenie od ksiedza ze swojej parafi ze nieochrzci i wyraza zgode na chrzest poza parafia. U nas ksiadz idzie zawsze n reke mysmy np mieli osobna całkiem msze tylko dla ans i gosci bo łuaksza wujek jest ksiedzem i nie robil nam zadncyh problemów
Moi chrzestni musieli sie tylko podpisac niczego nasz ksiadz nie wymagał;-)
Karola ale chrzestni własnei maja być WIERZACY cała idea chrztu an tym polega ze chrzestni maja isc do spowiedzi (rodzice nie musza anwet komuni przyjmowac) ale rodzice chrzestni TAK . Po co chrzesty który jest prawosławny lub ateista????ja też uważam że powinni dawać kartki do podpisania przy spowiedzi i tyle. ale jest coś takiego że jedno z rodziców chrzestnych może być niepraktykujące lub innej wiary i wtedy taka kartka ze spowiedzi na nic by sie zdała. chociaż w sumie to zaswiadczenie też jest głupie..
w końcu to ty chcesz ochrzcic dziecko wiec musisz sie dostosowac
ale msuza respektowaz pewne zasady i nie moga ich lamac bo tak nam sie chce
a inne religie trzymaja sie zasad obowiazujacych od dawna jak np muzełmanie
ale neiwiem czy wszystko napisałam co chciałam przekazac
to super:-)Rondo na Mickiewicza wykańczają :-) (ma się nazywać Rondo Jana Hetmana Tarnowskiego)
Myślałam że padnę jak zobaczyłam że nie sieją trawy tylko rozwijają gotowąburżuje :-)

Napewno się wszystko ułoży jakoś 
Bedziesz mieć ładnie teraz koło miejsca pracy ;-)

;-):-d:-d:-d:-):-):-)raz na jakis czas trzeba pokazać sie z lepszej strony;-):-d:-d
![]()
hehe wstrzeliłam się idealnie z tym obrazkiem:-) dokładnie tak dzis wyglada moj dzien tylko bez tego usmiechu;-)![]()
Mam w rodzinie wujka ksiedza i conieco wiem na ten temat ;-)
;-) ale chyba mu sie nie udało
;-)
kazdy z ans bedize osadzony a osad zostawmy komus innemu;-)
;-) zasad się trzeba trzymać taka jest już nasza wiara ;-) ja chrzciłam u dobrego pasterza i problemów żadnych nie było a chrzestna z Krakowa tez musiała mieć zaświadczenie że jest praktykująca i wierząca 

a ja słyszałam że tam jakieś podziemne przejścia znaleźli i w stronę Mickiewicza będzie zamknięte to rondo