Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo agatax jaka tam Amelka?
nawet rosołu?dalej kaszle, ale już tak nie gorączkuje - i nic dalej nie je:-(
KasiaDe: kiedy zmienisz moje dane w "statystykach" - pisałam kiedyś jakiegoś maila do administratora, bo Agatax mi kazała napisać jeśli nie chcę być " Agatą";-) pewnie coś źle wysłałam![]()

Paranoja jakaś
aha, nie wiem, chyba ostatnio już do kogos pisalamIlaria - napisz do Ani (Ania_chłopcy) :-)
Crunch - będzie z głowy na jakiś czas
Anita - pyszne śniadania serwujeszmam do Ciebie nie daleko więc może wpadnę - a nie tak na obrazku......
![]()

już mnie Agatax nawróciła, to miałao być do AniIlaria, ale o co chodzi? Ja w ogóle nie w temacie. Poza tym nie jestem moderatorem na tym wątku. Tylko założyłam grupę społecznościową zamkniętą i tam mogę zapraszać nowe osoby i tam ewentualnie moderować. Na ogólnym nie mam żadnych uprawnień
Karolcia, to faktycznie niezłe zawirowania
Crunch u nas w parafii (NSPJ) chrzestna mieszkająca w Krakowie też musiała przynieść kartkę, że jest praktykującaParanoja jakaś
![]()
nawet:-(nawet rosołu?
już mnie Agatax nawróciła, to miałao być do Ani![]()
no mam nadzieję, że niejadkiem nie zostanienadrobi jak wyzdrowieje...rób zapasy![]()