reklama

Tarnów

Ilaria - napisz do Ani (Ania_chłopcy) :-)
Crunch - będzie z głowy na jakiś czas :happy:
Anita - pyszne śniadania serwujesz :tak:mam do Ciebie nie daleko więc może wpadnę - a nie tak na obrazku...... :-D

reklama
KasiaDe: kiedy zmienisz moje dane w "statystykach" - pisałam kiedyś jakiegoś maila do administratora, bo Agatax mi kazała napisać jeśli nie chcę być " Agatą";-) pewnie coś źle wysłałam:baffled:

Ilaria, ale o co chodzi? Ja w ogóle nie w temacie. Poza tym nie jestem moderatorem na tym wątku. Tylko założyłam grupę społecznościową zamkniętą i tam mogę zapraszać nowe osoby i tam ewentualnie moderować. Na ogólnym nie mam żadnych uprawnień

Karolcia, to faktycznie niezłe zawirowania:eek:
Crunch u nas w parafii (NSPJ) chrzestna mieszkająca w Krakowie też musiała przynieść kartkę, że jest praktykująca:eek:Paranoja jakaś:confused2:

Ilaria, ale o co chodzi? Ja w ogóle nie w temacie. Poza tym nie jestem moderatorem na tym wątku. Tylko założyłam grupę społecznościową zamkniętą i tam mogę zapraszać nowe osoby i tam ewentualnie moderować. Na ogólnym nie mam żadnych uprawnień

Karolcia, to faktycznie niezłe zawirowania:eek:
Crunch u nas w parafii (NSPJ) chrzestna mieszkająca w Krakowie też musiała przynieść kartkę, że jest praktykująca:eek:Paranoja jakaś:confused2:
już mnie Agatax nawróciła, to miałao być do Ani ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry