Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja uwazam ze powinnas dac mu wody bo moim zdaniem budzi sie własnie z przyzwyczajenia jesli bedize chciało mu sie pic to napije sie troche wody i pójdzie spac a mleko wiadomo rozpycha i mozesz go przyzwyczaic do nocego jedzeniahmm pewnie zeby
mój tez nie je w nocy bo kolo 2 mu daję samo mleko i to i tak tylko 1 miarke na 100ml, nie chce właśnie dawać mu herbaty w nocy w obawie o zęby..słodka jest wiec myślę że lepiej juz dać troche mleka jak chce mu sie pic, bo wody nie tknie;-)
Pierwsze noce wiadomo sa ciezkie ale później dziecko wie ze nic nie uzyska i spi
co innego radzic a samemu ie wziasc do roboty tez w sumie czekałam długo;-)dobrze piszeszja tak oduczylam małego jeść własnie jak miał te4/5mies (tylko bez stosowania wody - po prostu nic mu nie dawałam, tylko cumel). Potem sie poknociło i dla wygody mu juz chyba daję..bo on nie tyle sie własnie kokosi ale od razu płacze a czasem nawet ma otwarte oczy wiec w obawie że sie obudzi wole mu dać..
muszę się zebrać psychicznie i poświęcić kilka nocy - tak własnie motywowałam koleżankę bo 2 razy w nocy jadło jej dziecko i po moich radach i wsparciu wytrzymuje w nocy 12 godz bez jedzeniaa sama nie mam jakos motywacji
![]()
;-)
to juz zalezy od ciebieSama nie wiem, pierwszy poród miałam na starym szpitalu, nie wspominam miło tylko przez to że poród odbył się z komplikacjami. Inne kobietki urodziły, i były zadowolone. Naprawde nie wiem![]()

Ma misia to się do niego tuli , ja zresztą też 

to leniu****esz ;-)Witam :-)
No i mam wakacje![]()
Póki co chałupę odgruzowujęto leniu****esz ;-)