Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Dziewczynki. Pogoda beznadziejna :-( Już bym wolała żeby było zimno ale żeby deszczu nie było. Wczoraj mimo pogody wybraliśmy się na spacer. Matuś był zachwycony bo mógł skakać po kałużach i potem był mokry bo sam pas :-)
Agunia czy to od Ciebie dostałam wczoraj smsa? Anita super że podziałało :-) A myślenie o Mrówie żeby nie stało się Twoim nalogiem
Anita bardzo mi miło ze o takiej porze o mnie myslisz;-) super ze Oskarek przespał nocke oby jak najwiecej takich;-)to teraz sama mozesz uchodzic za ogrodnika forumowego;-)
a placek nie byl na przeprosiny bo to mnie miano przeprosic;-) juz sie pogodzilismy;-)
Karolcia fajowa z Ciebie mama ze pozwalasz dzieciom taplać się w kałużach
Anita nie martw się ,głodny na pewno nie jest , je z przyzwyczajenia ....w końcu to już duży chłop i nie potrzebuje nocnego jedzenia . A za udaną nockę chyba ten deszcz odpowiada coś za coś... albo ładna pogoda albo udana nocka
Przyznam że w taką pogodę można ześwirować a jeszcze siedząc ciągle w domu to już całkowicie. Dla własnego dobra wzięłam ich na zewnątrz a frajdę miał faktycznie ogromną.