reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Co do otyłości dzieci/nastolatków - to niestety ale coraz więcej się ich pojawia - fast foody, chipsy na wieczór, lepkie napoje robią swoje :no:
Ja tak właśnie obserwuję uczniów w szkole i u dziewczyn się strasznie rzuca w oczy to że jakieś takie skrajności prezentują: jest dużo ładnych, wręcz ślicznych dziewczyn z super figurą, piękne zęby i sporo takich co im się tłuszczyk wylewa ale się tym nie przejmują, wręcz podkreslają to biodrówkami, spodniami rurkami. Tych "średniaków" jest mało, a tak sobie myślę ze za moich czasów najwięcej takich średniaczków było ;-) No ale makijaż, farbowanie włosów prawie zakazane było ;-)
Ale się rozpisałam :-D

reklama
Kasia niestety masz rację. Kiedyś dzieci wyglądały normalnie i były sprawne ruchowo a teraz ... niektóre dzieci nie przebiegną 5 metrów bo to za duży wysiłek. Do tego jeszcze dochodzą zawały serca u ludzi 20paroletnich. Albo jest skrajność w drugą stronę i dzieci czy młodzież dbają tak o figurę że ma się wrażenie iż silnieszy podmuch wiatru by ich porwał.

Mini moje wyschlo i juz wyprasowałam;-)
Ja też poprasowałam :-D Borys mi dzielnie pomagał :-p Prasował swoim żelazkiem koszulę tatusia :tak:
Udanego weekendu ...

Mini trzeba się niestety przyzwyczaic..ja dzis spalam od 2.30 do 7 rano:baffled: ale nie było tak źle ze wstaniem;-)
Jak trzeba to trzeba ;-) ale ja to niepoprawny śpioch jestem .:-D
Jak ząb ? Widać postępy ??

Kasiadove
u nas to jeszcze nic , moja teściowa chodzi na plażę we Włoszech i mówi ze pozbywa się wtedy wszystkich kompleksów . Jak widzi 10-letnie dziewczynki na których nie widać stroju kąpielowego
:baffled:

a no tak się przyplątało :angry:

Karola to już jutro się wakacjujesz ;-) fajnie Ci :-)

Kasia ja nie wiem czy ten pan taki dobry skoro mu tak szybko poszło w sypialni :-D :-p

Anita współczuję Ci z tymi ząbkami ( tzn. Oskiemu ) u nas szybko wyszły tzn bezproblemowo w sumie :blink:

Karolcia to pogoda sie spisała i pranie wyschlo. Udanego odpoczynku a bedziesz tam miec neta?
Kasiu faktycznie dziewczyny starsznie wygladaja:no: widze to po moich kuzynkach:-p Jedna 15-letnia na weselu obściskiwała sie z chłopakiem na oczach wszystkich:sorry2: ja sie czułam zażenowana:zawstydzona/y: Strasznie chca zwrócic uwage na siebie a jak jakis gościu starszy je poderwie to sa wniebowziete:confused::nerd: i do tego ma samochód to moge wszystko dla niego zrobic byle tylko koleżankom zaimponowac a nawet zeby były zazdrosne:confused: ostatnio anwet rozmawialm z koleżanka i ona ma znajoma która uczy w gimnazjum i mówiła ze gorsze sa dziewczyny od chłopaków:szok::no:Wogóle ubieraja sie zeby jak najwiecej pokazac i do tego ten makijaz:szok::-p Ja to chyba juz za stara jestem:sorry2:i przeraza mnie to ze kiedys nasze dzieci dorosna:sorry2::blink: Dawniej niestety nie było fast foodów, coli, chipsów i innego swiństwa:sorry2:dotego dochodzi tv i komputery zero ruchu i wyglada sie jak wyglada:-p
Ania zdrówka dla Makiego i niech piki raz dwa znikaja;-)

reklama
dziękujęmy za wszystkie gratulacje :-)

Agawa - gratulacje dla Mikołajka - a kiedy obrona?
czekam na wyznaczenie terminu ale chyba lipiec ;-)
Agawa gratulacje dla zebnego Mikołaja a jak ci idzie nauka?
dziś nie idzie ;-) zostawiam na wieczór

Kasia to piorunem się pan fachowiec uwinął u ciebie :-)
Aneczka zdrówka dla Marcelka
Madzia udanego wyjazdu

Do góry