reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Nie mam pojęcia jak tam jest z netem ale kto wie. Będę wysyłała Wam co jakiś czas wiadomości smsem i mam nadzieję że będziecie tęskniły za mną :-D

A wiecie że Jackson nie żyje? Ja cos słyszałam rano ale dopiero teraz wyczytałam że to na serio :szok:

reklama
hahhha nie wiedziałam, że Was tak zaintereuje moja wyprawa na Rynek.Byłam przekłuć uszy Madzi.Po drodze na Wałowej spotkałam KAsieDE.Po raz pierwszy miałam okazję widzieć Olgusię.Śliczności taka, że hej.

Witam.

Zaliczyliśmy przychodnię - wydawało mi się, że jeśli któremuś coś będzie to raczej Piotrusiowi bo dalej raz na jakiś czas brzydko kaszle. A tu niespodzianka - osłuchowo jest ok więc ma tylko eurespal. (i na wszelki wypadek bactrim) a Michał ma zapalenie gardła i od razu bactrim. Jeszcze w przedszkolu przyplątało mu się zapalenie oczu i ma krople. (bajkę jakoś ogląda, ale oczy zaczerwienione i podchodzą trochę ropą)

agawa25 Gratulacje ząbków.

dana-news Już przekułaś? szybko.

dzięki :-)

no i znowu burza :no:

Dana
faktycznie bardzo wcześnie jej przekułaś
Ania zdrówka dla chłopców
Karolcia o Jacksonie słyszałam :-( młodo zmarł

pustki coś tu :dry:

Ja spakowałam już prawie chłopców. Zostały mi jeszcze rzeczy do prasowania i mokre + oczywiście moje :baffled:
Niestety zostawiłam pranie na balkonie gdy walnęło :confused: bo musiałam biec po dzieciaki które były na zewnątrz i wszystko jest totalnie mokre. Mam jednak nadzieję że do jutra wyschnie :nerd:

reklama
Do do uszu Madzi stwierdziłam, że teraz jest dobry okres bo nie nosi się czapeczki a jest na tyle mała, że nie będzie tego ruszać.Powiem Wam, że spodziewałam się zdecydowanie większego płaczu.Nie było tak źle, a najważniejsze, że już mamy to za sobą.

Do góry