reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Aniu cieszę się, że sprawy męskości ok.
Agawa gratulacje ząbeczka.My czekamy na pierwszego ;)
Kasia i jak remonty?Ładnie wyszło?
Madzia,Karola słonecznej pogody i udanego wypoczynku.

reklama
Właśnie oglądam pogodę i powiedzieli że w okolicach Gdańska jutro i w niedzielę bez opadów ale chłodniej a od poniedziałku poprawa pogody i koniec z deszczem. Super bo Matuś boi się burz. Dzisiaj po południu spał 3 godziny a i tak padł po 21. Burza i duchota bardzo go wymęczyły.

dzień dobry
ale pogoda:wściekła/y:
Na jutro planowałam urodziny Antosia w ogrodzie u rodziców, a teraz wygląda na to że będziemy siedzieć w bloku;

witam się sobotnio :-)
dziewczyny nie ząbek a ząbki :tak:dwa na raz na wylazły ;-)ale dziękuje wszystkim :-)

o Ilaria ale grila chyba nie planowałas? nie fajnie z tą pogodą :confused2:

a wczoraj takie pustki bo sie pewnie każdy burzy bał :szok: ja tam wolałam wszystko powyłączać
Anita a jak tam u was?

Właśnie Anita , nie zalało Cię ??
llaria ja planowałam wyjazd na tydzień do moich rodziców na działkę ale coś słonka się nie mogę doczekać :baffled: Kupiłam nawet dmuchany basenik ... Moja mama mówi zebym przyjechała bo basenik się sam zrobił :-p
Agawa jak nocka ?

cześć dziewczyny!!!

Ale pogoda:szok::szok::szok::szok:burza chyba pól nocki byla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas do 4 wylewali wode z piwnicy:happy2::baffled::baffled::baffled::baffled:
a ja nie mogłam zasnąć i zasnęlam dopiero grubo po 2.00:dry::dry::dry::dry:
Karolcia oby wam pogoda dopisała:happy2:odpoczywajcie:happy2:
Mrowcia wam też:-D:-D:-D

nie pojechaliśmy :-:)no::wściekła/y: odwołaliśmy wszystko bo taka pogoda ze lepiej nie mówic:wściekła/y: u nas sa podtopienia a niewiadomo jak tam wiec wolimy sie nie pchac pojedziemy za 2 tyg jak bedize pogoda:tak:

Ilaria przestalo padac wiec mzoe sie wypogodzi;-)
Dana dawaj fote zakolczykowanej Madziuli;-) widzisz jak ans zaintrygowałas:-D;-)

Anita to tragicznie macie. Ja gadałam dzisiaj z mamą i to ona mi powiedziała że Tarnów zalany i zastanawiałam się jak tam u Was. Niestety ale straty są kosmiczne przez tą powódź. U nas na szczęście wody trochę jest w polu ale i tak nie jest źle.
A Krakowską widziałam w na TVN 24.

Magda przykro mi że z wyjazdu nici. Może faktycznie za 2 tygodnie pogoda będzie lepsza.

U nas niestety też kłopoty wyjazdowe. Tata dał swoje auto do komisu i wyjechali mamy. Niestety 40 km od Przemyśla i chyba chłodnica się rozwaliła i teraz mama dzwoniła że postanowili wracać :szok: Do 14. komis jest czynny i tata dzwonił do nich żeby poczekali ale jak będzie to się okaże. Nie wiem tylko co zrobią jeśli chłop nie poczeka bo wtedy do poniedziałku są bez auta :baffled: Jeszcze nie wiem czy dzisiaj przyjada czy jutro i kiedy będziemy wyjeżdżali. Jak pech to pech. A do tego jeszcze te pozalewane drogi :wściekła/y:

reklama
Jejku Anitka strasznie mi przykro:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wspólczuje wam bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zeby przestalo lac tylko:dry::dry::dry::dry:trzymaj sie:-:)-:)-(
Mrowcia może pogoda sie uspokoi za 2 tyg,. teraz to tylko upal bez deszczu żeby wszystko poobsychało:blink::blink::blink:

Do góry