reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Dana dzięki bardzo. Chociaż jak patrzę na to co się dzieje za oknem to mam złe przeczucia 

karolcia-83
Właśnie oglądam pogodę i powiedzieli że w okolicach Gdańska jutro i w niedzielę bez opadów ale chłodniej a od poniedziałku poprawa pogody i koniec z deszczem. Super bo Matuś boi się burz. Dzisiaj po południu spał 3 godziny a i tak padł po 21. Burza i duchota bardzo go wymęczyły.
Agawa25
Fanka BB :)
witam się sobotnio :-)
dziewczyny nie ząbek a ząbki
dwa na raz na wylazły ;-)ale dziękuje wszystkim :-)
o Ilaria ale grila chyba nie planowałas? nie fajnie z tą pogodą
a wczoraj takie pustki bo sie pewnie każdy burzy bał
ja tam wolałam wszystko powyłączać
Anita a jak tam u was?
dziewczyny nie ząbek a ząbki

o Ilaria ale grila chyba nie planowałas? nie fajnie z tą pogodą

a wczoraj takie pustki bo sie pewnie każdy burzy bał

Anita a jak tam u was?
Mini55
&&&&&
Właśnie Anita , nie zalało Cię ??
llaria ja planowałam wyjazd na tydzień do moich rodziców na działkę ale coś słonka się nie mogę doczekać
Kupiłam nawet dmuchany basenik ... Moja mama mówi zebym przyjechała bo basenik się sam zrobił 
Agawa jak nocka ?
llaria ja planowałam wyjazd na tydzień do moich rodziców na działkę ale coś słonka się nie mogę doczekać

Agawa jak nocka ?
nie pojechaliśmy :-
no:
odwołaliśmy wszystko bo taka pogoda ze lepiej nie mówic
u nas sa podtopienia a niewiadomo jak tam wiec wolimy sie nie pchac pojedziemy za 2 tyg jak bedize pogoda
Ilaria przestalo padac wiec mzoe sie wypogodzi;-)
Dana dawaj fote zakolczykowanej Madziuli;-) widzisz jak ans zaintrygowałas
;-)

Ilaria przestalo padac wiec mzoe sie wypogodzi;-)
Dana dawaj fote zakolczykowanej Madziuli;-) widzisz jak ans zaintrygowałas

karolcia-83
Anita to tragicznie macie. Ja gadałam dzisiaj z mamą i to ona mi powiedziała że Tarnów zalany i zastanawiałam się jak tam u Was. Niestety ale straty są kosmiczne przez tą powódź. U nas na szczęście wody trochę jest w polu ale i tak nie jest źle.
A Krakowską widziałam w na TVN 24.
Magda przykro mi że z wyjazdu nici. Może faktycznie za 2 tygodnie pogoda będzie lepsza.
U nas niestety też kłopoty wyjazdowe. Tata dał swoje auto do komisu i wyjechali mamy. Niestety 40 km od Przemyśla i chyba chłodnica się rozwaliła i teraz mama dzwoniła że postanowili wracać
Do 14. komis jest czynny i tata dzwonił do nich żeby poczekali ale jak będzie to się okaże. Nie wiem tylko co zrobią jeśli chłop nie poczeka bo wtedy do poniedziałku są bez auta
Jeszcze nie wiem czy dzisiaj przyjada czy jutro i kiedy będziemy wyjeżdżali. Jak pech to pech. A do tego jeszcze te pozalewane drogi 
A Krakowską widziałam w na TVN 24.
Magda przykro mi że z wyjazdu nici. Może faktycznie za 2 tygodnie pogoda będzie lepsza.
U nas niestety też kłopoty wyjazdowe. Tata dał swoje auto do komisu i wyjechali mamy. Niestety 40 km od Przemyśla i chyba chłodnica się rozwaliła i teraz mama dzwoniła że postanowili wracać

reklama