reklama
Agawa25
Fanka BB :)
hejka
Agunia na Słowację pojechali do wyżnych Ruszbachów chyba
ja nie wnikam nigdy gdzie jadą ;-)ważne że wracają cali i zdrowi ;-)
:-) tych wycieczek jest tak dużo że już nie pamiętam gdzie byli a gdzie będa
;-)kto to jest Natalcia?
Kasia no zdobienia super :-) ale zdolna Karolinka :-)
Mrówa ja tez zdjęcia oglądałam masakra co się działo dobrze że przełożyliście a teraz chyba znów lać zaczyna
Agunia na Słowację pojechali do wyżnych Ruszbachów chyba

Kasia no zdobienia super :-) ale zdolna Karolinka :-)
Mrówa ja tez zdjęcia oglądałam masakra co się działo dobrze że przełożyliście a teraz chyba znów lać zaczyna

Witam :-)
My spędziliśmy dzień na działce, było supcio tylko strasznie mokro
Anita może nie powinnam tego pisać ale nie rozumiem jak można nie ubezpieczyć domu
i to mając świadomość że jesteście w miejscu łatwym do zalania
Dobrze ze panele łatwo się kładzie i nie trzeba nowych wylewek robić 
Agawa ale z Kuby podróżnik :-)
Agunia mokro w parku?
My spędziliśmy dzień na działce, było supcio tylko strasznie mokro

Anita może nie powinnam tego pisać ale nie rozumiem jak można nie ubezpieczyć domu

Agawa ale z Kuby podróżnik :-)
Agunia mokro w parku?
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Witam
Chłopaki odstawione do babci wraz z instrukcją podawania leków, bo na razie przeziębienie ich nie puszcza. Piotrusiowi postawiłam wczoraj jeszcze bańki i dzisiaj zdecydowałam przejść z eurespala na bactrim. Oby poskutkowało.
Jechaliśmy przez Mielec i generalnie jechało się całkiem nieźle - sucho, pusto. W Radgoszczy mieliśmy tylko "atrakcję" - ok. 50 metrów drogi było zalane (albo w miarę świeżo albo pozostałość po nocy) i chwilę zastanawialiśmy się co dalej, ale jak zobaczyliśmy że powoli samochody przejeżdżają to też to zrobiliśmy. A dzisiaj wróciliśmy pociągiem. Samochód został - może teściowi uda się umówić z nim do mechanika i naprawią nam klimę. (teoretycznie w kwietniu gość naprawiał, ale wczoraj nie działała)
anneczka Zdrówka dla Marcelka.
anitaa84 Współczuję zalania. Oglądałam dzisiaj na TVN24 jak wyglądał Tarnów. Masakra jakaś. U mojej babci zalało oprócz domów - przedszkole, szkołę i basen (rok temu otwarty). Do babci woda nie dotarła. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=AhKRt_O-hNg&feature=channel"]YouTube - Powódź w Czarnej koło Dębicy[/ame] Rzeczka normalnie ok.10 cm głębokości miała 2 metry.
kasiadove Niezła artystka z Karoli.
Chłopaki odstawione do babci wraz z instrukcją podawania leków, bo na razie przeziębienie ich nie puszcza. Piotrusiowi postawiłam wczoraj jeszcze bańki i dzisiaj zdecydowałam przejść z eurespala na bactrim. Oby poskutkowało.
Jechaliśmy przez Mielec i generalnie jechało się całkiem nieźle - sucho, pusto. W Radgoszczy mieliśmy tylko "atrakcję" - ok. 50 metrów drogi było zalane (albo w miarę świeżo albo pozostałość po nocy) i chwilę zastanawialiśmy się co dalej, ale jak zobaczyliśmy że powoli samochody przejeżdżają to też to zrobiliśmy. A dzisiaj wróciliśmy pociągiem. Samochód został - może teściowi uda się umówić z nim do mechanika i naprawią nam klimę. (teoretycznie w kwietniu gość naprawiał, ale wczoraj nie działała)
anneczka Zdrówka dla Marcelka.
anitaa84 Współczuję zalania. Oglądałam dzisiaj na TVN24 jak wyglądał Tarnów. Masakra jakaś. U mojej babci zalało oprócz domów - przedszkole, szkołę i basen (rok temu otwarty). Do babci woda nie dotarła. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=AhKRt_O-hNg&feature=channel"]YouTube - Powódź w Czarnej koło Dębicy[/ame] Rzeczka normalnie ok.10 cm głębokości miała 2 metry.
kasiadove Niezła artystka z Karoli.
Anita ja tez bym wykupiła ubezpieczenie domu na taka ewentualnosc
my mamy ubezpieczenie i płacuimy razem z samochodem 600 zł rocznie wiec wychodzi na samo ubezpieczenie domu ok 200-300 zł rocznie nie jest to duza moim zdaniem kwota a w razie jakiejs awarii cos zwróca
dziwie sei ze jeszcze tego nie zrobiliście
fajnie ze macie neta
Ania to teraz luz blues w domu;-) a rzeczka

fajnie ze macie neta
Ania to teraz luz blues w domu;-) a rzeczka

reklama
Anita na pewno jest jakieś wyjście - a skoro was zalewa 2 razy w roku ....mrowa, kasiadove no niestety sprawa z ubezpieczeniem mieszkania w suterenach nie jest taka prosta..tak to juz bym to dawno zrobiła i chętnie płaciła 200zł na rok![]()