reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

no nie ale frekwencja dziś potężna:-D:-D:-D:-D:-D
sloneczko wyszlo i jest ciepelko:-D:-D:-Dzaliczylysmy park i lody, Tuli u dziadków:happy2:
a jak bedzie ladnie to jutro sie na basen wybierzemy z dziewczynkami i tulem..bo Natalcia przyjechala do nas:cool2:

reklama
hejka
Agunia na Słowację pojechali do wyżnych Ruszbachów chyba :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja nie wnikam nigdy gdzie jadą ;-)ważne że wracają cali i zdrowi ;-):tak::-) tych wycieczek jest tak dużo że już nie pamiętam gdzie byli a gdzie będa :zawstydzona/y:;-)kto to jest Natalcia?
Kasia no zdobienia super :-) ale zdolna Karolinka :-)
Mrówa ja tez zdjęcia oglądałam masakra co się działo dobrze że przełożyliście a teraz chyba znów lać zaczyna :baffled:

anita koniecznie sobie wykup ubezpieczenie nie zaplacisz majatku a w razie w... to zawsze jakas pomoc jest widzialam dzis twoja mame z Oskim na spacerku :-)

Witam :-)
My spędziliśmy dzień na działce, było supcio tylko strasznie mokro :tak:

Anita może nie powinnam tego pisać ale nie rozumiem jak można nie ubezpieczyć domu :no: i to mając świadomość że jesteście w miejscu łatwym do zalania :no: Dobrze ze panele łatwo się kładzie i nie trzeba nowych wylewek robić :tak:

Agawa ale z Kuby podróżnik :-)

Agunia mokro w parku?

Witam

Chłopaki odstawione do babci wraz z instrukcją podawania leków, bo na razie przeziębienie ich nie puszcza. Piotrusiowi postawiłam wczoraj jeszcze bańki i dzisiaj zdecydowałam przejść z eurespala na bactrim. Oby poskutkowało.
Jechaliśmy przez Mielec i generalnie jechało się całkiem nieźle - sucho, pusto. W Radgoszczy mieliśmy tylko "atrakcję" - ok. 50 metrów drogi było zalane (albo w miarę świeżo albo pozostałość po nocy) i chwilę zastanawialiśmy się co dalej, ale jak zobaczyliśmy że powoli samochody przejeżdżają to też to zrobiliśmy. A dzisiaj wróciliśmy pociągiem. Samochód został - może teściowi uda się umówić z nim do mechanika i naprawią nam klimę. (teoretycznie w kwietniu gość naprawiał, ale wczoraj nie działała)

anneczka Zdrówka dla Marcelka.

anitaa84 Współczuję zalania. Oglądałam dzisiaj na TVN24 jak wyglądał Tarnów. Masakra jakaś. U mojej babci zalało oprócz domów - przedszkole, szkołę i basen (rok temu otwarty). Do babci woda nie dotarła. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=AhKRt_O-hNg&feature=channel"]YouTube - Powódź w Czarnej koło Dębicy[/ame] Rzeczka normalnie ok.10 cm głębokości miała 2 metry.

kasiadove Niezła artystka z Karoli.

Anita ja tez bym wykupiła ubezpieczenie domu na taka ewentualnosc:tak: my mamy ubezpieczenie i płacuimy razem z samochodem 600 zł rocznie wiec wychodzi na samo ubezpieczenie domu ok 200-300 zł rocznie nie jest to duza moim zdaniem kwota a w razie jakiejs awarii cos zwróca:tak: dziwie sei ze jeszcze tego nie zrobiliście:no:
fajnie ze macie neta
Ania to teraz luz blues w domu;-) a rzeczka :no:

reklama
Do góry