reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
fatalnie z tą powodzią; współczuję wszystkim zalanym. Mojej teściowej zalało piwnicę ale to był dla nie znak że pora tam posprzątać - moja teściowa jest z tych co lubią chomikować i wszysko się im kiedyś przyda;-)
Na mojej budowie ok, dobrze że nie zrobilismy piwnic bo pewnie by nas już teraz zalało, bo buduję między strusinką a wątokiem:no:

Hejka dziewczynki!!!

Ania dobrze że Maki zdrowy;-);-);-)super wypadzik..i gratuluje pozbycia się smoka:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiu wow no to ten Pan powera miał:cool2::cool2::cool2:
Agatka ale promocja:szok::szok::szok:no szok
Ilaria super ze impreza udana:-D
Ania to luzik bez dzieciakow:cool2:wyciągnij gdzies męża wieczorkiem:blink:

hej
Ilaria super ze impreza udana:tak:
Kasiu to kiedy oblewamy remoncik;-)
Anneczka super:-) gratulacje odsmoczenia!!!
Anita to lipa ze niechca was ubezpieczyc:dry:

ale sie wypogadza:-) Myśmyw czoraj zaliczyli obiadek u mojej mamy a później Mela była u kolezanki na urodzinach:-)

z ubezpieczenie to jest z reguły tak, że obejmuje zalanie przez rzekę która wystąpiła z koryta, a nie obejmuje zalania wodami gruntowymi - sprawdź dokładnie co masz w umowie

hejka
Anita to nie wesoło z tym ubezpieczeniem macie :baffled:
Anneczka no morze to obowiązkowo ;-) fajnie mieć rodzinkę tu i tam :-)

mój Kuba w PZ na imprezie :-) prezent taki sprawił że sama bym chciała ;-) zestaw do pazurków i do makijażu :szok: sam był w billi po to :tak: mam nadzieję że się mama nie obrazi :-D

reklama
Anita właśnie wiem ze z ubezpieczalniami jest problem . Oni to najchętniej ubezpieczają tych co nie zalewa :tak: a jak już by Cię ubezpieczyli to pewnie składka by była taka ze ho ho :baffled:
Ale popytaj może rzeczywiście coś się zmieniło :tak: oby ...
Oski słodki , super basenik ... Ja kupiłam Borysowi taki zwykły , ale nie mieliśmy okazji jeszcze wypróbować :-(

Agawa Kuba to niezły jest . Taki prezent :tak:
Mój brat kiedyś mojej mamie na imieniny kupił szminkę ... pomijam fakt ze moja mama się nie malowała i nie maluje ... ta szminka była złotego koloru :-D:-D Ja miałam wtedy może z 6 lat i strasznie jej takiego prezentu zazdrościłam :-)

A u nas powoli .... zapisałam się na prawo jazdy :szok: no cóż ,każdy z nas robi od czasu do czasu coś szalonego
:-D

Do góry