reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Co tu tak pusto dziś? Ja się przygotowuję powoli do urlopu i pozbywam roboty więc posiedzę dzisiaj w przerwach na necie.
Muszę jeszcze piaskownicę kupić. ;-)
Koniecznie musi być zamykana . Ostatnio w parku moje dziecko znalazło w piaskonicy psią kupę i chyba go tam na razie nie wezmę bo aż mi niedobrze na samą myśl.:baffled:
Na merlinie też są jakieś promocje i już mam coś wybrane to pewnie kupię:-).............
Dobrze że wypłata niedługo....

reklama
własnie dlatego kupię zmaykaną i zostawię u rodziców to nie bedą mi tam ani koty ani pies wchodzić, co najwyżej deszcz napada;-)

hej dziewczyny

my już po lekarzu :-( Mikołajek mi kaszlał w nocy okropnie i piki już od tygodnia miał no i skończyło się na antybiotyku :-(byle się do niedzieli poprawiło bo mamy chrzciny Kajtusia a ja jestem mamą chrzestną ...

Agatka
śniadanko super :-) fajny pomysł na przyjęcia z tą sałatką i szyneczką :tak:
Ilaria miałam ci wczoraj pisać ale mi z głowy wyleciało że w ellei są baseniki takie jak Anita ma i inne w niskich cenach, no ale juz nie aktualne :zawstydzona/y:
Anneczka a co oni tam tak oglądają u tej maciory :-D niezła foteczka :-D:szok::-D

a moje dziecko jak już wejdzie do piasku to nie chce wyjść więc niech się bawi - on strasznie lubi być brudny:-)
Wczoraj gonił za kotmai po ogrodzie i w końcu przewrócił się na kota i został podrapany, więc był wrzask, ale tylko na chwilę i dalej z kotami latał.

a moje dziecko jak już wejdzie do piasku to nie chce wyjść więc niech się bawi - on strasznie lubi być brudny:-)
Wczoraj gonił za kotmai po ogrodzie i w końcu przewrócił się na kota i został podrapany, więc był wrzask, ale tylko na chwilę i dalej z kotami latał.
to do mamy go zawozisz jak w pracy jesteś? czy do ciebie mama przychodzi?

hej dziewczyny

my już po lekarzu :-( Mikołajek mi kaszlał w nocy okropnie i piki już od tygodnia miał no i skończyło się na antybiotyku :-(byle się do niedzieli poprawiło bo mamy chrzciny Kajtusia a ja jestem mamą chrzestną ...

Agatka śniadanko super :-) fajny pomysł na przyjęcia z tą sałatką i szyneczką :tak:
Ilaria miałam ci wczoraj pisać ale mi z głowy wyleciało że w ellei są baseniki takie jak Anita ma i inne w niskich cenach, no ale juz nie aktualne :zawstydzona/y:
Anneczka a co oni tam tak oglądają u tej maciory :-D niezła foteczka :-D:szok::-D
coś Ty- jak będę tam gdzieś jechać to popatrzę- a co mi szkodzi dwa kupić;-)

reklama
cześć :-)
Agataxk ale super śniadanko :-) mniam :-)
w sumie dobrze :-)nawet mu się spodobało w "innym przedszkolu" :-);-)
Beti hej hej to gdzie teraz Kuba chodzi na dyżur??? tam na Kosciuszki??
na Chopina a w sierpniu na Wiejską

muszę skombinować drugi
i zamierzam kupić duży parasol - może któraś coś poleca? będę wdzięczna za pomoc
kupiliśmy teściowej taki wielki do ogrodu w mrówce, drewniany (tzn z taką drewnianą konstrukcją) - nie polecam: mimo, że wygląda na masywny to jakiś taki mało stabilny
Karola nawet twarda jest po za tym ze zrobiła mi 2 razy obciach w przymierzalni bo jej się niby strasznie kupę chciało :angry::-D
:-D:-D:-D

Do góry