reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

daję zawsze tylko że teraz nie zdążyłam nawet anty podać bo go zaczęło czyścić :-( i czekam ... śpi teraz i słyszę jak kaszle więc na bank będą zastrzyki:no:
Agawa bo jak ma biegunke to antybiotyk sie nei wchłania obyscie unikneli zastrzyków zdrówka dla Mikusia:tak:
Ilaria tylko jak zwrócisz uwage takiemu towarzystwu to zaraz dostaniesz wiazanke pos swoim adresem:wściekła/y:

reklama
Helloł popołudniowo :-)
Ale żar - na nasz plac zabaw dopiero grubo po 18tej da się wyjść :tak::confused:
Agawa dużo zdrówka :tak:

Gotuję bobik ;-)

Wielkie buziaki dla Tymcia z okazji urodzin!!
kids_spring06_banner-1.jpg
Beti :-D przeczytałam że basen teściowej kupiłaś i jest mało stabilny :-D- to mi się pomyślało że może teściowa za duża :sorry2::zawstydzona/y::-D
hehehe:-D:-D:-D

bardzo fajna :tak:

a ja mam wyznaczony termin obrony !!! zaczęłam się bać :-p:szok::-D 13 lipiec o godzinie 9:00 proszę o mnie pamiętać :tak::tak::tak:
bedzie dobrze napewno :tak: i oczywiście bedziemy trzymać kciuki :tak:
u mnie nie ciekawie Mikołaj dostał biegunkę :baffled: dzwoniłam do przychodni i mam mu nie dawać antybiotyku :confused: i już zgłupiałam powiem wam :no: jutro mam znów sie pokazac :-( biedaczek mały chyba zasnął po walce bo musiałam mu smecte na siłe wcisnąć :-(
bidulek ...:-(Zdróweczka dla niego :-)

zapomniałam Wam powiedziec o moim dzisiejszym szoku - Oskar wczoraj zasnal o 19 (bo spal w ciagu dnia tylko raz pół godz na 12 godz aktywności) i wstał dzis o 10 :szok::szok::szok:
no to niezłe ma spanie :-)

Właśnie Kuba gotuje mi obiad. Powyciągał wszystkie gary i pichci zupę z piaskoliny :-D Chyba nie będę musiała jej zjeść??? :szok: hehe :-D

Dziewczyny piszcie w który dzień przyszłego tyg pasuje Wam spotkanie. Trzeba jakiś termin ustalić :tak:Ja właściwie moge codziennie i na takie ogródkowo-piffkowe chetnie sie wybiorę :-)

zapomniałam Wam powiedziec o moim dzisiejszym szoku - Oskar wczoraj zasnal o 19 (bo spal w ciagu dnia tylko raz pół godz na 12 godz aktywności) i wstał dzis o 10 :szok::szok::szok:
to ładnie ci spał :szok::szok::szok: nieźle go musiałas w dzień wymęczyć :-D:-D:-D

u nas biegunka minęła na szczęście mamy inhalacje i płacz był oczywiscie ale teraz dziecie usnęło :tak:

dla Tymcia wszystkiego najlepszego :-) Nikia wrrrróóóóóć :tak:

melduję się po BPU:szok: :baffled: - żyję ale ledwo, jakbym się jutro nie odzywała tzn. że dogorywam z zakwasami :-D ale fajnie jest się tak zmęczyć :tak:

ja proponuję na piffkowe -poniedziałek, wtorek ostatecznie środę :-D;-)

Tymek duuuuużo zdrówka i mnóstwo uśmiechu na buzi

Anita ale mialaś promocję na sen :tak:

Agawa zdróweczka dla Mikołajka niech mu szybko przechodzi :tak:

reklama
Do góry