reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
a to chyba taki wiek bo wszystko wygada a jeszcze jak trzeba to na złość powie nie prawdę:crazy:

jak nic szkolenie musisz jej zrobić. Moja miała dzisiaj szkolenie bo zbiera wszystkie drobniaki do skarbonki i poszła dzisiaj do mojej cioci i tez pozbierała bo leżały na stoliku:crazy:

jak nic szkolenie musisz jej zrobić. Moja miała dzisiaj szkolenie bo zbiera wszystkie drobniaki do skarbonki i poszła dzisiaj do mojej cioci i tez pozbierała bo leżały na stoliku:crazy:

oj chyba trzeba będzie.
A z tą kaską to pamiętam że moja siostra jak miała z 6 lat to od mojej mamy znajomej sobie wzięła bo leżały na parapecie i myślała że nikomu nie potrzebne:-D

Ale się dziś rozpisałam:-D

Ide sobie zrobić kanapki na jutro. No i niedługo T. wraca z pracy:-p

Do juterka:-)

No i poszły... A ja miałam plan - Olga obudzi się przed 21, nakarmię i myk na spotkanie. A tu moja córcia zrobiła mi mega psikusa - obudziła się po 22... I ze spotkania nici :-(
Karolcia, kciuki zaciśnięte!
Witam nowe Mamy!

Witam

Niezłe jaja.Laski się nakręciły z niczego:sorry2:
Kasia Karola cudniasta.
Madzia pamiętasz,że na BB mnie znalazłaś?;-)
KArola trzymam kciuki.
Witam nowe mamy-nie jesteśmy takie złe ;)

Byłam dziś z Madzią u lekara.Osłuchowo czysta i w ogóle jest ok.
Emilka jutro ma bal w żłobku-bedzie piękną księżniczką dzięki cioci Madzi i sukni Amelki ;)

Helloł Dana nocny marku ;-)Laski się kręcą dalej, oby się nie przekręciły :crazy::rofl2:
Super że u Was ok :-) Ala masz suwaczek z maleńka Emilcią :)

reklama
Hejka

Jak tam na spotkaniu - pewno super jak zwykle:-) relacja i zdjęcia mile widziane :-)

Kasia - piękne zdjęcia Karolinka zapowiada się niezłą łyżwiarka:-D
Danusia - śliczny suwaczek:-)

Do góry