reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

hej :-)
Mrówa jak na gwarancji to spoko, naprawią usterke i bedzie ok :tak:
Agunia dzięki ;-) To P sie skontaktuje ze S pewnie po weekendzie i się juz jakos dogadają miedzy sobą ;-)
Kasiu zdrówka dla Karoli! Napisz jak tam po lekarzu! :tak:
Anita fajnie, że Oskarek taki grzeczny :tak:

Wczoraj bylismy na festynie u Kuby w przedszkolu :tak:Pogoda dopisała i nawet fajnie było :tak::-)

reklama
Mini moja teściowa tez siedzi w komisji tylko nie w Tarnowie ;-) Dobrze, że to na zmiany podzielone, bo przez cały dzień to z nudów możnaby paść ;-)

he he Beti oki jasne;-);-);-)
no przez cały dzień to rzeczywiście nuuuda:-pmoja tesciowa siedziała kilka lat temuze szwagrem:happy:

Chyba sie pogodoa trochę poprawia :-) Słonko wyszło i nawet cieplej trochę :-)
Idę umyć głowę i się wkońcu ubrać, bo dalej w pizamie paraduję :szok::sorry:

Aha! Agunia robiłam te kotleciki z jajek :tak:Bardzo dobre :-)

Beti pobiłaś moje piżama party :-D

Mrowa ostro pojechałaś :laugh2:

Po lekarzu, cóż... dobrze ze poszłyśmy - zapalenie gardła i krtani. Dostała klacid. Ja wzięłam zwolnienie na pon i wtorek (w środę zostanie z wujkiem ;-)) i mam bardzo dłuugi weekend ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiu no to faktycznie dobrze, że poszłyście :tak: Poodpoczywacie w domku razem i napewno szybko przejdzie! Zdrówka dla Karolki! :tak:

oooo Kasiu to już prawie Ci się zaczął ten weekend:-(zdrówka dla Karolci...nie dziwne że te dzieci chorują jak taka pogoda

Beti to bardzo się cieszę:tak:;-)a wiesz co zrobiłam pyszna jajeczna paste, dodam przepis bo do pomidorka jest rewelka :laugh2::laugh2:

W zasnął mi;-):tak::tak:wiec u mnie baaaardzo cicho:-Da ja mam mega lenia i chodze w dresie:-p:-p:-pchoć i tak dzis poszwy upralam, przebrałam nowe i juz suche poskladalam...moze choc odkurzyc mi sie jeszcze uda:-p
alezmi sie dzis nic nie che:baffled::baffled::eek::eek:

Kasiu wybacz:zawstydzona/y:;-) Zdrowka dla Karolinki dobrze ze intuicja cie nei zawiodła i poszłas do lekarza:tak:
Agunia to o leniu nie moze byc mowy;-)
Beti dobrze ze nie padało i festyn sie udał:tak::-)

reklama
W zasnął mi;-):tak::tak:wiec u mnie baaaardzo cicho:-Da ja mam mega lenia i chodze w dresie:-p:-p:-pchoć i tak dzis poszwy upralam, przebrałam nowe i juz suche poskladalam...moze choc odkurzyc mi sie jeszcze uda:-p
alezmi sie dzis nic nie che:baffled::baffled::eek::eek:
ja zagoniłam Kubę do odkurzania :szok::-D trzeba mieć jakieś obowiązki nie?:tak:

my juz po spacerku troche pokropiło na nas ale szybko mineło ;-)trzeba się za czwarty rozdział brać :eek::baffled::no:

Kasia zdrówka dla Karolki :happy:
Beti801 to ładnie popiżamowałaś dziś :laugh2:
mrówa udanych odwiedzin :-)
zmykam...

Do góry