reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Witam wieczorową porą. :-)

Zakupy nam się udały. Michał wzbogacił się o takie buty: Adidasy nr 30 WISHOT SUPERCENA WYPRZEDAŻ (635100990) - Aukcje internetowe Allegro tylko w czarnym kolorze z białymi wstawkami i czerwonym środkiem.
Obróciliśmy zostawić nabytki w domu i wyruszyli w rejs, mimo straszącej pogody. :-)
Nawet nam się udało trafić na dobre połączenie autobusowo-tramwajowe.
Wysiedliśmy pod Wawelem i stamtąd przeszliśmy Plantami podziwiając koczujące tam smoki. Dłużej zatrzymaliśmy się koło naszego przedszkolnego.
Potem poszliśmy na Rynek, gdzie popatrzyliśmy jak skaczą i lądują spadochroniarze, a potem poszli do Empiku bo mąż chciał sobie kupić jakąś książkę i jeszcze coś na prezent dla kolegi Michała.
Akurat zaczęło trochę padać i paradę podziwialiśmy z pierwszego piętra sklepu. :-) Bardzo dobry punkt widokowo.:tak: Wkrótce jeszcze kilkoro dzieci dołączyło na parapet. :-).
A potem z kuzynem poszliśmy na obiad do knajpki. Efekt jest taki, że jeszcze teraz ledwo mogę się ruszać z przejedzenia. :szok:

reklama
Witam :-)

Ale dziś pogoda piękna - a my uziemione buuuu :confused2:

Ania przesadzają a biorąc pod uwagę ile tam różnych imprez było w ciągu tych 30 lat to już całkiem nie rozumiem :nerd:;-) Fajny dzień mieliście :tak:

U nas sytuacja zdrowotna poszła w złym kierunku. Mateusz od 2 dni kaszle koszmarnie w nocy nie śpimy do tego jest katar i wygląda jakby miał gorączkę ale jej nie ma. Może dlatego że bierze syrop przeciwkaszlowy. Dominiu natomiast dostał kataru który średnio mu schodzi ale stosujemy odciągacz do odkurzacza i wodę morską i pomaga. Niestety też kaszle dlatego jutro dzwonię po lekarza :-(

ojojoj widzę że się chróbska jakiś przyplatały dzieciaczkom wszystkim chrowitkom dużo zdrówka :-)

ja już zagłosowałam :tak: nie miałam problemu z wyborem kandydata :-) a teraz trzeba już się do pracy brać bo cała niedziela wolna była :sorry:

A my dziś znowu mieliśmy rozrywkowy dzień - poszliśmy do kina na Potwory i Obcy, bo Michał bardzo chciał. Niestety ponieważ to był film 3D to moje vouchery nie działały i trzeba było kupić normalne bilety. Ale raz na jakiś czas można zaszaleć. A vouchery są ważne do końca roku więc coś pewnie jeszcze się znajdzie na co można je wykorzystać.

karolcia-83 Zdrówka dla chłopaków.

Hejka!!!

Karolcia zdrówka życzę chlopcom:tak::tak::tak:;-);-);-)
Kasiu jak tam Karolcia???

Ania czasem trzeba zaszaleć:laugh2::laugh2::laugh2:to miły dzionek mieliście:tak::tak::tak:
a moje dzieci na chalupkach dziś...a my zaliczyliśmy obiad pyyyszny w Relaxie w Ciężkowicach , mój chlopina zjadl mega porcje:szok::szok::szok::szok:a potem Krynica, kawka, lody...spacer po deptaku i oscypki:laugh2:mieliśmy plan pod Jaworzyne podjechać ale nie podjechaliśmy:baffled::baffled:a szkoda:confused2:

reklama
agunia271 To wy też rozrywkowy dzień mieliście. :-)

kasiadove Ostatnio właśnie zastanawialiśmy się nad muminkami ale wygrał Despero.

dana-news Kiedyś już wklejałam: Artykuły - Techniki zabiegów inhalacyjnych u dzieci

A ja dzisiaj upiekłam placek z truskawkami. :-)
I jeszcze placek do kudłaczy na wtorkowy piknik rodzinny do przedszkola. Jutro tylko wieczorem zrobię polewę i obtoczę w kokosie i będzie.

Tutaj o Paradzie smoków i fotki:
Smoki pełzały i latały (zobacz wideo)

Niestety naszego smoka nie widzę, a z tekstu wygląda że wygrał w kategorii przedszkoli. (jak co roku od kilku lat :tak:)

Do góry