reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Agatka jutro po południu bym mogła;-);-)może 15.00???już bliżej niż dalej:tak:i tak jestes szybka:laugh2::laugh2::laugh2:
Madzia fajny taki wyjazd:tak::tak:

reklama
Helloł :-)
kasiadove i co jak Karolka? idziecie na ten występ?:-) a z jakiej to okazji?

Występ był na zakończenie roku przedszkolnego :-) Byłyśmy - ale szczęście - tuż po zakończeniu występów i wejściu do przedszkola lunęło :szok:;-)

Agawa to teraz jeszcze kosmetyka ;-) Ja robiłam takie rzeczy na piechotę :zawstydzona/y:

Karolcia jak po lekarzu?

Massiek to impreza udana :-)

I co Was tak mało dziewczyny, hę?;-)

Ostatnia edycja:
Lekarz był i okazuje się że chociaż tego nie widać to stan Matusia jest lepszy od Dominika. Pozmieniał trochę leki poprzemieniał 2 kazał dokupić i za tydzień kontrola. Matuś ma infekcję gardła ale idzie ku lepszemu. Natomiast Miniu jest oflegmiony dość mocno wewnętrznie no i jeszcze katar schodzi. Osłuchowo jest czysty ale lekarz kazał go bardzo obserwować i jakby była gorączka albo jakieś pogorszenie to zaraz dzwonić.

Anita znalazłam już spis treści w wstaw odwołanie indeksy i spisy tylko że nie wiem jak te cholerne nagłównki znaleźć:sorry: jak masz mnie dosyć to napisz mi wprost :-D

Agawa chyba póltora miesiaca lub miesiac wczesniej rezerwowałam:tak:
to juz z górki teraz;-)
Karolcia a oklepujesz Dominika?
Kasiu czekam na foty;-)

Mela zadowolona z zabaw w PZ:tak: w srode ma dzien otwarty w przedszkolu i dzis dostałam zaproszenie od niej;-)

anita znalazłam :happy: dziekuje ci bardzo:happy:
Agunia a wczesniej? gg
mrówa no to sporo wcześniej :baffled: mi Kuba wyskoczył ze chce przed końcem roku zrobic :eek: a to już 19:szok:
Kasia no nam sie nie udało :no: i biegliśmy po deszczu :sorry: występy super aż mi się łezka zakręciła ale mi to nie wiele potrzeba :-D:-D:-D

Anita to już mniej więcej wiem :-) jeszcze raz dzięki wielkie :-)
Kasia no mam mam tylko że na aparacie jeszcze nie zgrane bo walczę z wordem póki co:tak:

reklama
Do góry