reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

reklama
wiecie co ?
pamietam , ze u nas na marcowkach byl watek ,w ktorym skladalo sie zyczenia i gratulacje dla mamusi i malenstwa zanim jeszcze mamusa sama sie zameldowala spowrotem .
mama rodzaca wysylala smsa do ktorejs ze urodzila ,albo ze juz cos sie dzieje , a ta osoba zapisywala wiadomosc wlasnei w tym watku .
to bylo naprawde mile ,kiedy po powrocie ze szpitala mama zanlazla chwilek i zajrzla na watek a tam gratulacje dla niej
na zamknietym mialysmy watek z numerami telefonow ( oczywiscie ktora chciala)
i pisalyusmy smsy do siebie :)
fajna sprawa kiedy lezalam w bolach jeszcze tych calkiem do zniesienia , a marcowki dopingowaly ,mnei smsami :-):-)

pomyslcie o tym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wątek "nasze dzieci" zmieniłam na "Rodzimy - nasze porody, dzieci i zyczenia (...)" i umiesciłam tam informację gemini o narodzinach córeczki oraz ostatnie wieści (skopiowałam post z wątku terminowego, oryginał pozostawiłam w nim, uznajac że nie zakłuci to spójnosci watku).

ja nie chcę się znowu wtryniać, ale ja nie lubię bałaganu... z góry przepraszam :-)
no bo po to ten wątek jest, żeby tu najpierw przedyskutować powstanie nowych wątków, prawda? taka jest jego rola i idea, no nie? no bo powstał nowy wątek - nie powiem, fajny i potrzebny - ale fajnie by było najpierw pomysł "rzucić" tutaj a potem go stworzyć.....
sorki, że tak marudzę, ale porządek musi być! ;-):-)

A ja uważam, że nie trzeba z każda rzeczą, czy pomysłem "prosić o pozwolenie" :baffled::sorry2:. Na innych wątkach, na których się udzielam nie ma "technicznego" i każdy zakłada wątek, jesli uważa go za stosowy i nikt nie robi problemu :no:. Poza tym, jak Gemini stworzyła nowy wątek, to jakoś nie robił nikt problemu, a tym bardziej ja, więc nie wiem, o co to czepianie i biurokracja.

Myślę, że dobrze, że poruszyłysmy ten temat :-). Jeżeli większośc chce by kazdy watek uzgadniac tutaj to ok, ale myślę, że nie jest to konieczne, gdy któraś z nas uzna, że przydałby się, albo go założy, albo zaproponuje tutaj. Po założeniu, gdy któraś z nas uzna, że jej nie leży to napisze o tym tutaj i tyle, albo napisze, że ten watek jest dobrym pomysłem.
Nie wiem czy jasno sie wyrazam, już mi Groszek na mózg wpływa niestety... Ja jako moderator, będę sie zazwyczaj pytac tutaj o zmiany i tutaj je zgłaszac zazwyczaj :-).

Mi się nowy watek podoba :tak:.

A wątek techniczny jest ogólnie o dyskusjach o nowych i starych watkach, zmianach jakie proponujemy, do tłumazeń sie moderatorów ;-) i pomocy technicznej :-). Przynajmniej teraz tak mi sie wydaje :-p.

EDIT:
Zrobiłam troche ładu na styczniu, przeniosłam posty Melody i gratulacje na watek o rodzeniu, wiec nie zdziwcie sie :-).

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam nową propozycję wątku o nazwie " Pielęgnacja i opieka naszych maluszków". Mamy wątek o porodzie o karmieniu także, ale nie mamy wątku o pielęgnacji naszych maluszków. Są w naszym gronie mamusie z doświadczeniem i są mamusie które zaznają macierzyństwa po raz pierwszy. Celem tego wątku byłoby dzielenie się informacjami na tematy pielęgnacji, czyli: kąpieli, kosmetyków itd., oraz opieki, czyli: opieka podczas różnych dolegliwości dzieciątka.
Myślę, że taki wątek miałby swoje odbicie w życiu codziennym, byłby pomocny i praktyczny.
Co o tym sądzicie?

Jak najbardziej taki temat sie przyda:tak:. Mozna by tez pozniej załozyc cos o spalaniu naszych nadprogramowych kilogramów, dietach i ćwiczeniach.

reklama
Do góry