reklama

pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja bym dała "nasza waga - przed i po ciąży"  , bo przecież pisałyśmy tam o wadze w ciąży, to nie bardzo może być teraz nagle wątek tylko odnośnie powrotu do formy po ciąży. Celinka, na innych podforach jest do tego oddzielny wątek np. u nas na kwietniówkach 2007 jest "wracamy do formy", to może taki załóż oddzielnie
, bo przecież pisałyśmy tam o wadze w ciąży, to nie bardzo może być teraz nagle wątek tylko odnośnie powrotu do formy po ciąży. Celinka, na innych podforach jest do tego oddzielny wątek np. u nas na kwietniówkach 2007 jest "wracamy do formy", to może taki załóż oddzielnie 
 , a tamten zmodyfikuj nazwę tak jak napisałam. Zresztą, niech też inne dziewczyny się wypowiedzą
, a tamten zmodyfikuj nazwę tak jak napisałam. Zresztą, niech też inne dziewczyny się wypowiedzą  .
.

, bo przecież pisałyśmy tam o wadze w ciąży, to nie bardzo może być teraz nagle wątek tylko odnośnie powrotu do formy po ciąży. Celinka, na innych podforach jest do tego oddzielny wątek np. u nas na kwietniówkach 2007 jest "wracamy do formy", to może taki załóż oddzielnie
 , a tamten zmodyfikuj nazwę tak jak napisałam. Zresztą, niech też inne dziewczyny się wypowiedzą
, a tamten zmodyfikuj nazwę tak jak napisałam. Zresztą, niech też inne dziewczyny się wypowiedzą  .
.mamjakty
styczniówka 2009
jestem za tym żeby zmienić nazwę tak jak proponuje Pysia, ale bez zakładania już nowego wątku 

wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
taaaaaaaaaa....co za dużo wątków to nie zdrowo lepiej zostac przy jednym!!
lepiej zostac przy jednym!!

lepiej zostac przy jednym!!
lepiej zostac przy jednym!!kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
zmiana nazwy 

aga_q
TRZYNASTEGO :)
pomysły zabaw z naszymi dziećmi, oraz na rozmowy o różnych zabawkach. Wydaje mi się, że przydałby się taki temat,
super :-)
jestem za

reklama

Podziel się: