H
Harsharani
Gość
Tak sobie pomyslalam, ze kazdy musi sie wyzalic. Kazdy musi wyrzucic smuty, powyc do ksiezyca.
Z doswiadczenia wiem, ze najlepiej robi sie to w towarzystwie
A ze do tego jestesmy narodem narzekajacym, jak rowniez kobietami...To dobrym miejscem na to jest chyba to wlasnie forum.
Ja chce powiedziec...ze... nie wiem czy to jest normalne tak wczesnie, ale ja z normalnego, sredniego B, przeskoczylam w ostatnim czasie na C75...
Nie moge spac, jem strasznie ostro...
Boli mnie brzuch, normalnie jakbym miala dostac gigantyczna @...
Moja cera to pobojowisko.
Moj M. nie doszedl jeszcze do siebie po informacji i jak sam stwierdzil potrzebuje tygodnia zeby do niego dotarlo, co doprowadza mnie do wscieklosci. Wczoraj stwierdzil, ze w sumie ma nadzieje ze jednak to nie jest prawda. Liczy kurcze na cud...PASKUDOS POSPOLITOS.
Poza tym jak na siebie patrze..ale tak ogolnie..to przypomina mi sie zabawa z przedszkola : 'baloniku nasz malutki'...
Skonczylam narzekanie i przyznam sie szczerze ze bardzo tego potrzebowalam.
Z doswiadczenia wiem, ze najlepiej robi sie to w towarzystwie

A ze do tego jestesmy narodem narzekajacym, jak rowniez kobietami...To dobrym miejscem na to jest chyba to wlasnie forum.
Ja chce powiedziec...ze... nie wiem czy to jest normalne tak wczesnie, ale ja z normalnego, sredniego B, przeskoczylam w ostatnim czasie na C75...
Nie moge spac, jem strasznie ostro...
Boli mnie brzuch, normalnie jakbym miala dostac gigantyczna @...
Moja cera to pobojowisko.
Moj M. nie doszedl jeszcze do siebie po informacji i jak sam stwierdzil potrzebuje tygodnia zeby do niego dotarlo, co doprowadza mnie do wscieklosci. Wczoraj stwierdzil, ze w sumie ma nadzieje ze jednak to nie jest prawda. Liczy kurcze na cud...PASKUDOS POSPOLITOS.
Poza tym jak na siebie patrze..ale tak ogolnie..to przypomina mi sie zabawa z przedszkola : 'baloniku nasz malutki'...
Skonczylam narzekanie i przyznam sie szczerze ze bardzo tego potrzebowalam.