Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pisałaś wcześniej w poscie że karze sobie płacić za opiekę nad dziećmi.czy wy jej za to płacicie??Powiem wam szczerze ze po pierwsze ze gbybym miala w tej chwili nianie do dzieci albo chociaz zostawiac je dopoki nie znajde kogos na stale to juz dzis bym jej klucze zabrala a po drugie napewno jej nie bede w niczym pomagala bo juz za wiele razy to zrobilam i co z tego mam?? Jeden wielki chu... Sorry ale musze to powiedziec niech poprostu wkoncu spier... z naszego zycia. Kazdy mnie przed nia ostrzegal a ja glupia naiwna nie sluchalam jej wlasna matka sie jej zrzekla a ja nie moge ;( Tylko usiasc i plakac nad tym jaka glupia bylam i jestem nadal![]()

nie dość ze tam siedzi je za wasze pewnie nie sprzata to jeszcze madam trzeba zapłacić.szybko znajdziesz kogoś do dzieci na pewno.Dobra dosc tego dolowania sie mam dzis urodziny i trzeba zaszalec jade niedlugo zawiezc dzieci do tesciow a potem.... hmmmm)))
Ewunia22 tak dzis skonczylam 23 lata . Ja sie wcale nie wyglupiam byla wielka klotnia łzy i... rozstanie jestem juz u mamy![]()
Starszaki w przedszkolu a najmlodszy z moja mama jeszcze dzis a od wtorku niania.
Dziewczyny jak wyglada nacinanie dziasel u dziecka?? Moj Kubus ma miec to w poniedzialek i strasznie sie tego wszyscy boimy. :-(

i oooooIzulka23 jak dla mnie to kłamiesz i tyle.
Sama sobie przeczysz.
Poczytałam sobie Twoje posty i jak dla mnie nudzisz się w domu i wymyślasz historyjki.
Twoja mama nie mieszka z Wami i jak Ci źle z facetm to do niej jeździsz(chyba nie jeździ się z żalami do matki, której się nienawidzi), opiekunkę masz już od wtorku
Nie wiem jaki masz cel wymyślając te historyjki, ale nie jest zbyt sprytna.......
Nie wpadłaś na to, że ktoś może Twoje posty przeczytać![]()
jak dla mnie do to jest żenada.powinnaś się