Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam,
mnie zastanawia tylko jedno... te nasze teściowe są tak doswiadczone, z takim starzem w wychowywaniu dzieci i małych i starszych, ponoć wiele w życiu juz przeszły, same przecież też kiedyś zakładały rodziny... kurcze kiedy one zrozumieją jedną rzecz, że nie można kogoś uszczęśliwiać na siłę. Jak słyszę od mojej teściowej "ale ja przecież chciałam Ci pomóc, chciałam dobrze" to szlag mnie trafia i ogarnia mnie wściekłość... skąd ta obca mi kobieta, która poznała mnie dopiero parę lat temu może wiedzieć co jest dla MNIE dobre....Poza tym, jeśli ktoś chce mi pomóc - to robi tak jak ja tego chcę - wtedy faktycznie mi pomaga, ale to babsko robi ciągle po swojemu i w d... ma moje prośby. Więc niech się goni... To nie jest żadna pomoc tylko wpierniczannie się i rządzenie w nie swoim domu...
Pozdrawiam

jak czlowiek tego slucha to naprawde wszystkiego sie odechciewa ale ja potrafie jej dogadac i wtedy sie zamyka :-)mojej tez nigdy nic nie odpowiada u nas w domu byla tylko raz i od razu rzucała uwagi a czemu to tu stoi a ona zroiłaby tak,a ze wersalka w złym miejscu a to dywan brzydki i nie pasuje jej,a to telewizor za nisko stoi a to komoda by sie przydalo a to a tamtojak czlowiek tego slucha to naprawde wszystkiego sie odechciewa ale ja potrafie jej dogadac i wtedy sie zamyka :-)