ja-zolza
Fanka BB :)
Andariel... "umiarkowanie poddenerwowana..." ;-) Ja bym się wściekła...
Dubeltówka, a to z kolei teściowa mojej mamy była podobna. Ogólnie dziwnie się tam czułyśmy. No ale było, minęło.
Kasiawilde, co za tekst... Ja nie wiem, skąd się bierze takie myślenie?
A moja teściowa dzisiaj weźmie Edgarka na spacer... Dawno jej nie widziałam, zobaczymy, jak to będzie
Mam nadzieję, że z niczym nie wyskoczy, bo ja dzisiaj jak osa chodzę... Mam nadzieję, że to PMS 
Dubeltówka, a to z kolei teściowa mojej mamy była podobna. Ogólnie dziwnie się tam czułyśmy. No ale było, minęło.
Kasiawilde, co za tekst... Ja nie wiem, skąd się bierze takie myślenie?

A moja teściowa dzisiaj weźmie Edgarka na spacer... Dawno jej nie widziałam, zobaczymy, jak to będzie
Mam nadzieję, że z niczym nie wyskoczy, bo ja dzisiaj jak osa chodzę... Mam nadzieję, że to PMS 

ale szykuję się też na to, że będę musiała pozostawać czujną, by umiejętnie ripostować przedziwne "mądre teksty" teścia (bo on chyba uważa, że mąż-mężczyzna to pan i władca, który ma monopol na wypowiadanie się w tematach wagi większej, niż np. zmywarka czy odzież), a na dodatek jego żona (moja teściowa) dala mu na to już dawno temu przyzwolenie (ona z kolei uważa, że facet niech sobie pogada, skoro podnosi to jego ego, a ona wie swoje), więc czasem teść się rozpędza i próbuje swe mądrości głosić przy mnie - a ja nie z tych, co to potulnie, w imię błędnie pojętej poprawności politycznej, tego słucha, że o przytakiwaniu nie wspomnę... jezu, już się nakręciłam pisząc to!!!!!! chyba nie będę zaglądać do tego wątku