reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Teściowe...

reklama
mrsmoon mój teśc tez raz wszamał Majkowe chrupki :) ale że to jest pozytywny człowiek to tlyko się uśmiechnęłam ale gdyby to zrobiła teściowa to oj....... pusiłabym wiązankę pięknej polszczyzny... :-)

MOON ARTYKUL CIEKAWY, zamierzam wlasnie ograniczyc swoje kontakty z tesciowa do minimum, nie potrafie zniesc tych wiecznych komentarzy "bo JA bym zrobila inaczej" i tego pretensonalnego tonu, tych pretensji do wszystkich "bo ktos powinien" skoro mnie to wpedza w dziwne stany to po prostu trzeba sie toatlnie odciac. Po akcji swiatecznej nie dzownilam do niej ani razu, na chcinach rozmawiam tylko chwile po tym jak setny raz usyszalam "BO JA bym karmila juz norbert a normalnie", BO JA bym mu pozowlila sie bawic na podlodze, BO JA BO JA BO JA

po tym co sie tu naczytam o tesciowych zastanawiam sie czesto co musialabym zrobic zeby byc dorba tesciowa i czy to w ogole mozliwe:cool2:

A ja, czytając artykuł, w pewnym momencie miałam wrażenie, że czytam wypowiedź mojej teściowej... :-p No straszne, że nie chcę się zaprzyjaźnić z matka mojego męża, nooo... :errr:

reklama
Do góry