reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

wszytkiego dobrego dziewczyny !!!

Koga po co słuchać nieszczerych życzeń ?? pewnie masz mnóstwo ludzi wokół, którzy Ci życzą dobrze i to najważniejsze. wiem że trochę boli ale...

reklama
witam po bardzo długim czasie

kurna ja się chyba rozwiodę przez moją walniętą teściową!!!! Mam jej serdecznie dość! Ostatnio grzebie mi w szafach twierdząc że płaszcz Marcinka który wisi w korytarzu zakurzy się więc uwiesiła mi go do szafy....w dupie że wszystko tam jest pogniecione. Najgorsze jest to że ten mój tępy mężulek stoi za tą cheterą i nie powie jej nic na przekór. Stara krowa będzie chciała mnie uderzyć - to jeszcze jej w tym pomoże! Ja tam naprawdę nie wytrzymam!!! w przyszłym tygodniu idę na EKG, bo serce powoli mi wysiada przez tego babsztyla.

sorki ale mam potwornego doła

Kajunia współczuję, ja też czuję się nerwowo wykończona, ale przez siostrę Rafała - z tym, że on jej nie broni.... Dzisiaj ten głupi babsztyl przyszedł do pokoju (Rafała nie ma) i siedzi. Potem przychodzi jej 7 letni syn i słyszę, że coś tam szepcą. Nagle słyszę jak onamówi :"Nie, bo to jest Anetki" i wchrzaniają moje córki. Ja zaczęłam chrząkać ona się spojrzała a ja na to "Nie ma to jak kultura" a co ona ???? N I C - głupia krowa............. Już nie chodzi mi przecież o te cukierki tylkoona chowa przede mną i Rafałem oranżadę, jej rozwydrzone dziecko wyjada mi cukierki i słodycze (żebym mu jeszcze nie dawała, ale gdzie tam! Zawsze dzielę po połowie) razem z nią. Ma tupet................................ Zabiję ją!!!!!!!!! I jeszcze do mnie rzuca hasłami, że jestem głupia (w sensie, że mam mały iloraz inteligencji) i nie dosięgam do jej poziomu. Ciekawe jakiego poziomu.......

Kajunia - teściową przegonić ale to od razu i nie owijac w bawełne, bo takie to nie rozumieją i jeszcze potem będzie Ci co jakiś czas próbować bo może jednak się rozmyśliłaś, a nad mężem pracować. A może by tak teściowej zrobić porządeczki w szafie, co ::) Oj, jestem pewna, że byś coś znalazła co Ci nie pasuje ;)

jestem straszna ale ostatnio jak nawalił mi komp i wogle i jak mi się nudziło to nawet odebrałam telefon a raczej 2 od teściowej
i z nia gdałam o dziwo była miła i troskliwa nadal cisza przed burzą?????????

reklama
Do góry