Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agao pisze:moi rodzice pytają czy jak tylko zacznę rodzić mają prztjechać mi chatę posprzątać i wogóle ale ja nie wiem z jednej strony chciaąłbym a z drugiej nie bo przy nich krocza wietrzyć nie będę no nie??/ ;D
Magdalenka pisze:Dziewczyny macie poprostu przyspieszony kurs asertywności! Według mnie jak na razie idzie Wam na 6 ;D Z mojego doświadczenia wynika jak się od razu nie werbalizuje swoich oddmienych potrzeb niż oczekiwania wszystkich wokół, to potem dopiero się zaczyna zabawa w obrażanie :A teraz macie świete prawo mieć fochy, zachcianki kiepskie, humory itp. itd - to przecież wszytsko dla dobra DZIECKA 8) Tak trzymac!
Magdalenka pisze:To może Rafał powinien sie zająć gościem, a Ty sobie odpoczywać? Skoro zgodził się na tę wizytę? To po prostu paranoja. O0 Nie rozumiem jak można się tak zachowywać. Na siłę uszczęśliwiać kogoś swoim towarzystwem! A ja po takich zanjomych nachalnych to zbytnio nie płaczę. A do tego jak sie ma dziecko to siłą rzeczy czas się bardzo ogranicza i jakąś selekcję nalezy przeprowadzić, żeby czasu wystarczyło na wszystko![]()