reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

reklama
widzę, że tu jakaś szajka w nocy się zawiązała O0 O0 O0

osinka, a od sierpnia (?) to maqsz tu pozytywy pisać i ani myśl,że będzie inaczej ;)

jestem bardzo pozytywnie nastawiona! to najlepsze wyjście z możliwych :)

Krzyś mówi, że na weekendy będzie mamę wywoził do Zabrza, bo jej sióstr ;P Ona odpocznie od nas, my od niej, będzie dobrze!

moje dziecko na widok teściowej rozwyło się, że nie mogłam go uspokoić, nie pomogło wzięcie na ręce i tulenie. w zamian usłyszałam że mam ryczka niewychowanego. odpaliłam jej, że on jest wychowany i grzeczny, tylko nie trawi obych i złych ludzi. wkurw..... się na maksa. nie przegięłam???????????????

nie, skoro z niej taka babcia to już jej problem. Wiadomo, że dzieci mogą niekorzystnie reagować na obcych...ciekawe jak Moja zareaguje na widok dzidków? Ale do sierpnia jeszcze daleko. W sumie to pierwszy raz ich zobaczy, bo jak byli na chrzcie to Patrycja jeszcze nie widziała :)

mialam dzis jechac zeby babcia sie pocieszyla bo za tydzien jedziemy i dwa tygodbnie by nie widziala malej
ale koledzy zaplanowali meczyk kolo 17 terz gotuje gołąbki wiec chyba nie zdąrzymy ;D ;D ;D

oby oby

kaśka76 pisze:
moje dziecko na widok teściowej rozwyło się, że nie mogłam go uspokoić, nie pomogło wzięcie na ręce i tulenie. w zamian usłyszałam że mam ryczka niewychowanego. odpaliłam jej, że on jest wychowany i grzeczny, tylko nie trawi obych i złych ludzi. wkurw..... się na maksa. nie przegięłam???????????????
A ja zobserwowalam ze Majka sie zaraza niesamowicie odemnie jezei chodzi o uczucia.Teraz sie troche uspokoilam,ale jeszcze jakis czas temu,jak tylko tesciowa wchodzila do nas do domu,to ja czulam taka wscieklosc i cala drzalam az od wewnatrz,to Majka za mna- ryczala ze nawet cyc ja nie mogl uspokoic.Jak tesciowa sobie szla i drzwi zewnetrzne sie zamykaly,to ja sie uspakajalam a Majka za mna.Niesamowite.I wogole zauwazylam ze kiedy do nas ktos przychodzi w goscine i jak sie czuje skrepowana to majka odrazu to czuje i wtedy prawie caly czas sie zlosci i placze.
Swoja droga od poczatku wrzesnia moj tesc u nas zamieszka na jakis czas,bo my wyjezdzamy a on obiecal ze bedzie sie opiekowal naszym kotem i pieskiem.A kto wie czy nie zaopiekuje sie i Majeczka jak wroce do pracy...mam nadzieje ze sie zgodzi,bo w sumie fajny gosc i wole jego niz obca babe,a o tesciowej to juz nie wspomne  :p

ja tez zaczynam byc przkoanna ze moje uczucia odzywaja sie w Emili
co do tesciowej to podobnie jak Twój bąbelek :p
pomimo ze widzi ja conajmniej raz w tygodniu :)

reklama
to prawda, co dziewczyny piszecie.

Karola dziś wogóle nie reagowała na siostrę Rafała :p To tak jak ja...

swoją drogą: dziwna jest (siostra). wczoraj rafał jechał po nią 100km, a jak powiedział jej, że ma mu oddać pieniądze za paliwo, to zdziwiła się i powiedziała, że myslała, że on tak dla PRZYJEMNOŚCI po nią przyjechał!!!!
wiecie, nasz samochód to taki jest fajny-wodę się do niego wlewa!!!! :p

Do góry