Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi, myślałam ze one nie mają. Niektórzy tak twierdzą. Ja okresu nie mam klocie jajników... no to mialam nadzieję legła w gruzachMiałam też test z action i też taką linię - powtórzyłam po dwóch dniach testem pink tym ultraczulym i niestety biało, okazało się że to linia testowa![]()
Rozumiem ciebie, wczoraj przepłakałam cały poranek bo też miałam nadziejęPrzykro mi, myślałam ze one nie mają. Niektórzy tak twierdzą. Ja okresu nie mam klocie jajników... no to mialam nadzieję legła w gruzach
Rozumiem ciebie, wczoraj przepłakałam cały poranek bo też miałam nadziejęJestem 11/12 dpo i test biały, straciłam nadzieję na ten cykl
Właśnie to co dodałam to jest jakiś cień cienia.. nigdy tak nie miałam zawsze biel totalna. Natomiast kiedyś jak byłam w ciąży z córką to mialam blada ale wyraźniejszą nie takie coś jednak o tamtej ciąży dowiedziałam się w 4 tygodniuTest z Action w październiku wyłapał mi ciążę biochemiczna z bardzo niska beta. Następnie w grudniu było biało a beta była powyżej 27nie polecam tych testów są różne serie tych testów
U mnie wyglądało tak, a następnego dnia i jeszcze kolejnego na pinku bielWłaśnie to co dodałam to jest jakiś cień cienia.. nigdy tak nie miałam zawsze biel totalna. Natomiast kiedyś jak byłam w ciąży z córką to mialam blada ale wyraźniejszą nie takie coś jednak o tamtej ciąży dowiedziałam się w 4 tygodniu