• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test action ?

Cześć kupiłam test z action wykonałam go i jest takie coś... cykle mam nieregularne nie wiem czy to linia parowania czy o co chodzi... ostatnim razem cykl 28 dni. Teraz juz 31 dzień cyklu. Co sądzicie.. rozebrałam go. Wiem, że nie powinnam ale coś podkusiło
Screenshot_20260718_183307_Gallery.jpg

reklama
Miałam też test z action i też taką linię - powtórzyłam po dwóch dniach testem pink tym ultraczulym i niestety biało, okazało się że to linia testowa:(

Test z Action w październiku wyłapał mi ciążę biochemiczna z bardzo niska beta. Następnie w grudniu było biało a beta była powyżej 27 🙂 nie polecam tych testów są różne serie tych testów

Właśnie dużo osób polecało je, że są czułe i nie maja lini parowania. Nie wiem na ile to jest prawda. Po czym wiedziałaś że buochemiczna ?? Miałaś już tak kiedyś??

Załączniki

• 20260718_183038.jpg
    20260718_183038.jpg
    696,6 KB · Wyświetleń: 8
Test z Action w październiku wyłapał mi ciążę biochemiczna z bardzo niska beta. Następnie w grudniu było biało a beta była powyżej 27 🙂 nie polecam tych testów są różne serie tych testów
Właśnie to co dodałam to jest jakiś cień cienia.. nigdy tak nie miałam zawsze biel totalna. Natomiast kiedyś jak byłam w ciąży z córką to mialam blada ale wyraźniejszą nie takie coś jednak o tamtej ciąży dowiedziałam się w 4 tygodniu

reklama
Właśnie to co dodałam to jest jakiś cień cienia.. nigdy tak nie miałam zawsze biel totalna. Natomiast kiedyś jak byłam w ciąży z córką to mialam blada ale wyraźniejszą nie takie coś jednak o tamtej ciąży dowiedziałam się w 4 tygodniu
U mnie wyglądało tak, a następnego dnia i jeszcze kolejnego na pinku biel
IMG_8899.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry