reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciążowy dwie kreski, jedna ciemna druga bledsza

Dokładnie zrób tak ja dziewczyny Ci radzą. Ja miałam podobnie i dopiero badanie krwi potwierdziło że jestem w ciąży ;) Gratuluję !! ;*
Pozdrawiam

reklama
IMG_20170622_193819.jpg

To jest mój;) a już w 7 miesiacu jestem;)

Więc gratuluję Wam dziewczyny:D

Załączniki

• IMG_20170622_193819.jpg
    IMG_20170622_193819.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 16 490
Oczywiście, że to ciąża :) 100 % Ja też miałam bladą kreskę, cztery razy powtórzyłam test i bez zmian. Dziś mam małą spryciule :)

Dzisiaj zrobiłam 3 testy z czego 2 napewno są negatywne. Ale zastanawiam się nad 3 druga kreska jest tak blada, że nie wiem co o tym myśleć. Jest jeszcze bledsza.niż wczorajsze ...

Jeszcze jutro zrobię kolejny test, a w dniu @ pójdę na betę. Nie chce się za bardzo nastawiac, żeby później się nie rozczarować. Dam Wam znać rano:)

Niestety nie dałam rady dzisiaj. Ale jutro ide koniecznie. Bo dobija mnie ta niepewność. Dzisiaj zrobilam 3 testy popołudniu i w jedym wyszła tak blada kreska że ledwo co widoczna cień cienia hah

Cześć dziewczyny!

Doczepiam się do rozmowy, pamiętam że u mnie na początku ciąży, jeszcze nie wiedziałam o tym, miałam jedynie dwa objawy: byłam bardzo zmęczona i było mi strasznie gorąco!! Dosłownie jakby ktoś przypalał mi skórę rozgrzanym węglem :p Jeszcze jak doszło 5-dniowe spóźnienie okresu to poleciałam do apteki. Pamiętam że jak zrobiłam test to ledwo widziałam drugą kreseczkę, musiałam się dobrze przyglądać ale byłaaa :) Najpewniej też zrobić test z krwi :)

Dzis kolejny test i znowy bladziutka ta druga kreseczka :( Mąż niby też ja widział, ale sam powiedział, ze nie wie co myśleć i wyslal mnie na krew. Wlasnie czekam w kolejce żeby zdarzyć przed pracą. I dziś będzie już wszystko jasne :)

reklama
Trzymam kciuki :) u mnie taką kreska na zdjęciu na górze wczoraj i beta wczoraj popołudniu 9.27 więc wogole fajnie że test cokolwiek pokazał [emoji23] test na zdjęciu na dole dzisiaj 5dni do terminu @, w piątek powtarzam betę czy rośnie ;)
1513146070-a44bb2e57197aabe-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry