• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test ciążowy, kłucie jajników

To twk naprawdę nie spóźnia Ci się okres. Jeśli owulacja się przesunęła to przesunie się również okres 🙂 spokojnie na wizycie wszystko będzie wiadomo 🙂
To jest możliwe żeby aż tyle przesunęła się owulacja? 🤔 myślałam, że to są odchylenia 2-3 dni ale nie tak długo … czekam jeszcze na ten wynik ale chyba zaraz zejdę ze świata :(

reklama
To ma USG to lekarz potwiedzi
Właśnie wróciłam z wizyty Pani powiedziała, że z jajnikami wszystko ok i, że na razie nie widzi podstaw żeby wysyłać mnie na badania hormonalne żeby wiedzieć kiedy była owulacja. Generalnie była niezbyt przyjemna Pani doktor :/ i powiedziała, że testy nie mają sensu w dniu miesiączki co o tym sądzicie dziewczyny?

Właśnie wróciłam z wizyty Pani powiedziała, że z jajnikami wszystko ok i, że na razie nie widzi podstaw żeby wysyłać mnie na badania hormonalne żeby wiedzieć kiedy była owulacja. Generalnie była niezbyt przyjemna Pani doktor :/ i powiedziała, że testy nie mają sensu w dniu miesiączki co o tym sądzicie dziewczyny?
A kiedy mają sens?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry