reklama

Test ciążowy przed terminem okresu.

Hej wszystkim, mam takie pytanie czy którejś z Was wychodził test ciążowy negatywny przed terminem okresu a później w terminie okresu wyszedł pozytywny?

Ja jestem 5 dni przed okresem i test niestety negatywny :( Myslałam, że zobaczę choć cień cienia ;( i tracę nadzieję, że w tym cyklu wyjdzie pozytywny.

Jak było u Was?

reklama
Hej wszystkim, mam takie pytanie czy którejś z Was wychodził test ciążowy negatywny przed terminem okresu a później w terminie okresu wyszedł pozytywny?

Ja jestem 5 dni przed okresem i test niestety negatywny :( Myslałam, że zobaczę choć cień cienia ;( i tracę nadzieję, że w tym cyklu wyjdzie pozytywny.

Jak było u Was?
hej ;-) tak ja miałam tak samo przed terminem @ biel vizira, negatywy.. zrobiłam nawet w termin @ bo tak pokazywała aplikacja, ale mam nieregularne cykle średnio 30-33 dni. Dopiero w 33 był widoczny jakiś cień, a dziś 34 dc i tez ledwo widoczny Cień cienia, ale chyba jest:-) okres już się spóźnia, a ja czuje wrażliwe piersi, na @ się nie zapowiada 😊

Załączniki

• IMG_E3137.JPG
    IMG_E3137.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 4 967
  • IMG_E3135.JPG
    IMG_E3135.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 9 105
  • IMG_3140.JPG
    IMG_3140.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 5 096
Jeśli masz regularne cykle, to na 5 dni przed okresem test może być negatywny.
Poczytaj sobie o hormonie beta hcg, na który czuły jest test - i wówczas powinnaś zrozumieć dlaczego jest tak a nie inaczej.

Dlatego właśnie nie zaleca sie robienia testów przed terminem @, bo później kobieta fiksuje i zadręcza się myślami :)
Poczekaj cierpliwie do terminu, albo jak już nie możesz wytrzymać, to zrób betę z krwi, jest bardziej wiarygodna, niż testy ciążowe :)

eh tak bardzo bym chciala, zobaczymy. Pojawiły mi się krostki na twarzy jak przed okresem. Czytałam, że takie krostki są przez wysoki progesteron. Czy miałyscie takie krostki okresowe a bylyście na poczatku w ciąży?

Moja dzisiejsza :) test robiony 15 min temu, a jestem 2 dni przed @ :) testy wychodzą mi bladziutkie od 5 dni także chyba powoli mogę zacząć się po cichutku cieszyć, jak myślicie?

Załączniki

• photocollage_20206232112358.jpg
    photocollage_20206232112358.jpg
    256,4 KB · Wyświetleń: 8 597
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry