Nulini
Po prostu szczęśliwa!
I beta spadła 2.72.
Czyli najprawdopodobniej biochemiczna
Bardzo mi przykro
Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I beta spadła 2.72.
Nie każdej wyjdzie test w dniu terminu miesiączki a w ciąży będzie. Do tego są kobiety które koniecznie muszą zażywać w ciąży progesteron i za nim go odstawia muszą być pewne że w tej ciąży nie są. Więc akurat w takich sytuacjach choć raz zbadanie bety jest konieczne.[emoji4]Dlatego nigdy nie robiłam bety. Wystarczy zrobić test w dniu spodziewane miesiączki i jak wyjdzie cień powtórzyć za kilka dni i mamy jasność. Po co się katować beta i nadzieja
najgorsze włąsnei chyba jak sa nieregularne ;/ bo neiwiadomo kiedy trafic w ten dzienJa mam nieregularne cykle, nie wiedziałam kiedy ma być @.
Jedynie pocieszający jest fakt że w ogóle miałam owulację. To jest jakaś szansa że w końcu się uda..![]()
Kochana tak mi przykroHej kochane i po takiej ciąży biochemicznej jak odstawie luteinę to.chyba samo krwawienie przyjdzie i nie musi być łyżeczkowania?
Przykro mi....I beta spadła 2.72.