Qruszon
Fanka BB :)
Poczekamojej to wczoraj bylas 4 dni po owi, dlaczego nie chcesz poczekać do terminu miesiączki?
Kusiło mnie i zrobiłam. Nic zobaczymy za 10 dni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poczekamojej to wczoraj bylas 4 dni po owi, dlaczego nie chcesz poczekać do terminu miesiączki?
No to za wcześnie na test. Jesteś dzisiaj 5 dpo. A implantacja ma miejscem 6-12 dpo. Po niej 48h na wytworzenie bety. Więc najwcześniej 8 dpo test może wyjść pozytywny, ale najlepiej testować 14 dni po. Wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny. Taki zrobiony 8 dpo może wyjść negatywny (zagnieżdżenie nie 6, a np. 10 dnia po owulacji), a ciąża z czasem się pojawi.08.06 była owulacja, a 23.06 mam dostać miesiączkę
Czyli dopiero za tydzień najwcześniej może wykonam. Dziekuje dziewczynyNo to za wcześnie na test. Jesteś dzisiaj 5 dpo. A implantacja ma miejscem 6-12 dpo. Po niej 48h na wytworzenie bety. Więc najwcześniej 8 dpo test może wyjść pozytywny, ale najlepiej testować 14 dni po. Wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny. Taki zrobiony 8 dpo może wyjść negatywny (zagnieżdżenie nie 6, a np. 10 dnia po owulacji), a ciąża z czasem się pojawi.
Daj znać czy się udałoCzyli dopiero za tydzień najwcześniej może wykonam. Dziekuje dziewczyny
Za wiadomosci
Dziś kłucie w prawym jajniku, także mam złe przeczucia, ze miesiączka nadejdzie. Mąż bojowo pozytywnie nastawiony, ze się udało
Ktoś z Nas dwoje ma racje okaże się