• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test Ciążowy

Dwa dni (sobota) przed okresem miałam plamienie implantacyjne była to jedna plamka . W poniedziałek zrobiłam test i nie jestem pewna czy widać drugą kreskę . Nie chce robić sobie sztucznej nadzieji . Razem z partnerem staramy się od pół roku o dziecko . Proszę o pomoc 😔

Załączniki

• 84E853B8-1CF8-4311-90DB-B24EA8092374.jpeg
    84E853B8-1CF8-4311-90DB-B24EA8092374.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 338
reklama
Dwa dni (sobota) przed okresem miałam plamienie implantacyjne była to jedna plamka . W poniedziałek zrobiłam test i nie jestem pewna czy widać drugą kreskę . Nie chce robić sobie sztucznej nadzieji . Razem z partnerem staramy się od pół roku o dziecko . Proszę o pomoc 😔
Ja niestety nic nie widzę. Kiedy data planowanej miesiączki? Czy owulacja była potwierdzona?

Na teście nic nie widać , ale zdjęcie jest bardzo jasne może dlatego , jeśli masz mieć okres dzisiaj i widzisz tam rozowa kreskę to może idź na bete ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry