To dziewczyn y co ja mam robić teraz ?Nie ma ciąży na ten moment. Ale w chwili, gdy to pisałam nie wiedziałyśmy, kiedy była owulacja, więc teoretycznie mogłaby rosnąć.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Madame83
Fanka BB :)
Tak zrób.Jeżeli pik był 16 dni temu to wg mnie beta jest wiarygodna i ciąży nie ma. Jak miesiączka nie przyjdzie to powtórz test lub betę i umów się do ginekologa.
olka11135
To dziewczyn y co ja mam robić teraz ?
Nic poczekaj kilka dni i jak nie będzie okresu nadal możesz powtórzyć betę i umówić się do ginekologa. Po tylu dniach od owulacji beta powinna już być pozytywna, ale oczywiście być taka opcja że się przesunęła bo jednak testy to nie monitoring
mogła Ci się owulacja przesunąć a test czy beta wyjdzie dopiero np po 14 dniach maksymalnie. Ty nie miałaś monitoringu więc nie wiesz kiedy była tak naprawdę bo tylko on daje 100%pewnosci...Ale dziewczyny tak na serio są jakieś szanse już jest tyle po miesiaczce to beta raczej teraz wyszła prawidłowo?czy jeszcze może pójść do góry? Miał ktoś taki przypadek ?
frez.ja1987
Ja podtrzymuje to co napisałam. Ciąży nie ma i w mojej ocenie marne szanse, że coś się zmieni. Jednak dla spokoju ducha jak miesiączka nie przyjdzie ponowiła bym test lub betę i poszła do ginekologa skontrolować dlaczego miesiączki brak.
reklama
frez.ja1987
Ja bym powtórzyłam za 2-3 dni.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.