reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
@Asiula2002 nie chce Ci oczywiscie robić zadnej nadziei ale ja osobiscie widze, ze kreska przebija.
A dziewczynom, ktore już atakują, że test rozebrany itp. radzę więcej życzliwości. Jak macie takie rzeczy pisac ze zwykłej złośliwosci to naprawdę lepiej sie nie odzywajcie bo mozecie komus sprawic mega przykrość. Znajdzcie sobie inną "aktywność" do wylewania jadu. W jaki temat ostatnio nie wejdę to wszędzie jakieś przytyki...
faktycznie wielki atak jak ktoś napisze, że testów się nie rozbiera 🤦🏻‍♀️ na instrukcji testów nie pisze nic o tym, że aby odczytać wynik to należy rozebrać test. Kreski jak są to będą widoczne gołym okiem. Jak ciąża jest to będzie, nikt jej nie zabierze.

faktycznie wielki atak jak ktoś napisze, że testów się nie rozbiera 🤦🏻‍♀️ na instrukcji testów nie pisze nic o tym, że aby odczytać wynik to należy rozebrać test. Kreski jak są to będą widoczne gołym okiem. Jak ciąża jest to będzie, nikt jej nie zabierze.
Nie byłam pewna czy to moja wyobraźnia , zresztą pisałam że w miejscu wyniku jest plastik przezroczysty i światło się odbija

Otóż to. Nie ma na instrukcji napisane, żeby rozbierać testy albo jak jeszcze inni nakładać na na filtry. Owszem są na testach te szkiełka które robią cień ale jak ten test jest pozytywny to nie ma wątpliwości żadnego odbijania światła. Przy bieli może się tak wydawać bo tez tak miałam.
Najlepiej jak się ma wątpliwości to zrobić jeszcze raz albo betę, a nie doszukiwać się cieni i zastanawiać czy to kreska ciążowa czy fabryczna 🤷‍♀️

reklama
Do góry