reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

to już sporo czasu minęło, wydaje mi się ze jakbyś była w ciąży to ta kreska na pewno byłaby bardziej widoczna 🤔 jakiś tam cien kreski na pewno jest widoczny… zrób jeszcze test za dwa dni, jak kest to ciąża to za dwa dni już kreska będzie na pewno widoczna bez przyglądania się 🙂
Dobrze tak zrobię , napewno wiem że stosunek był dwa tygodnie temu , myślicie dziewczyny że to 3 dniowe plamienie mogło być implantacją zarodka ? Czytałam na internecie że objawy mogą być po 14 dniach mdłości , ból piersi ja właśnie takie objawy mam ale już sama nie jestem pewna niczego a no kłócie w jajnikach przy pierwszej ciąży miałam inaczej bo dowiedziałam się jak byłam 11 tygodniu a teraz wypatruje najmniejszych objawów

reklama
Jeśli masz nieregularne cykle to tak naprawdę nic nie wiadomo, nie wiadomo czy miałaś owulację. A dlaczego masz nieregularne?

Jeśli masz nieregularne cykle to tak naprawdę nic nie wiadomo, nie wiadomo czy miałaś owulację. A dlaczego masz nieregularne?
Hormon odpowiedzialny za miesiączkę jest nieprawidłowy miałam robione badania ostatni raz 3 lata temu , miesiączki mam w każdym miesiącu nie są co prawda wyliczone jak w kalendarzu ale są no ale już w tym nie dostałam

Hormon odpowiedzialny za miesiączkę jest nieprawidłowy miałam robione badania ostatni raz 3 lata temu , miesiączki mam w każdym miesiącu nie są co prawda wyliczone jak w kalendarzu ale są no ale już w tym nie dostałam
jaki hormon? I co ile dni masz cykle? Skoro masz w każdym miesiącu to raczej są regularne 🤔

Po ciąży się uregulowało, bo czasami nie miałam okresu przez kilka miesięcy , ale teraz mam każdego miesiąca

Powtorz test juz po 48h powinien byc wyraźniejszy zgodnie z rosnacą betą. A najlepiej pofatyguj się i zrob betę, będzie 100% odpowiedź prawdziwa. Ja widzę cień kreski, aczkolwiek trudno rozsądzić czy to szara czy różowa i powinna się pojawić do 5 min, nie do 10 min no chyba, ze w instrukcji tego testu jest 10 min. Polecam pink strumieniowy.

Ogólnie jak masz tak nieregularne cykle to już dawno powinnaś być u ginekologa, żeby je uregulować

Edi. Bo na szybko licząc to już Twój 46dc

reklama
Powtorz test juz po 48h powinien byc wyraźniejszy zgodnie z rosnacą betą. A najlepiej pofatyguj się i zrob betę, będzie 100% odpowiedź prawdziwa. Ja widzę cień kreski, aczkolwiek trudno rozsądzić czy to szara czy różowa i powinna się pojawić do 5 min, nie do 10 min no chyba, ze w instrukcji tego testu jest 10 min. Polecam pink strumieniowy.
Robiłam testem pink strumieniowym i pisze że wynik po 10 minutach jest nieważny ale dziś powtórzyłam i ten cień był szybciej widoczny

Do góry