reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

qwerty321334

Początkująca w BB
Witam jestem dzisiaj 14 dpo, owulację miałam 5 września potwierdzona progesteronem i dzisiaj powinnam dostać miesiaczke. Ten cykl jest bardzo dziwny piersi mnie nie bolą jak zwykle tylko jedna która ciągnie od pachy, odrazu po owulacji pojawiły mi się wypryski a dzisiaj w dodatku zamiast okresu zalało mnie samym śluzem w kolorze biało przeźroczysto wodnistym. Nigdy tak nie miałam dlatego postanowiłam zrobić test ciążowy. Proszę napiszcie co o tym myślicie
IMG_2842.jpeg
photo-output.png
IMG_2835.jpeg

reklama
Test jest negatywny. Reguralne miesiączka występuje do 33 dni po poprzedniej, więc może masz jeszcze czas.
Ja miewałam taki śluz przed okresem.

Test jest negatywny. Reguralne miesiączka występuje do 33 dni po poprzedniej, więc może masz jeszcze czas.
Ja miewałam taki śluz przed okresem.
Ja właśnie nie dlatego mnie to zaniepokoiło, jak już to miałam biały, skąpy i lepki. Jeśli chodzi o test to sama nie wiem co myśleć ja tam widzę bardzo blada ale wolę też jak ktoś inny się wypowie czy może nie mam przewidzeń

Może jakaś infekcja.
Mówię ja nie widzę i wątpię, że ktokolwiek napisze, że widzi.
Jeśli Ty coś widzisz to powtórz sobie test.

Ja też tu nic nie widzę.jak owulacja była 5 września to dzisiaj by wychodziło że jesteś 15dpo.więc kreska już powinna być widoczna gołym okiem.a kiedy badałaś progesteron i jaki był wynik ?

Ja też tu nic nie widzę.jak owulacja była 5 września to dzisiaj by wychodziło że jesteś 15dpo.więc kreska już powinna być widoczna gołym okiem.a kiedy badałaś progesteron i jaki był wynik ?
Faktycznie mój błąd , zakręcona jestem. Progesteron badałam 7 dpo czyli 12 września a wynik to 15,20 ng/ml

reklama
Do góry