G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje testy owu od 9.01 czy to oznacza ze nadal się zbliża czy trwa? Wczoraj jednorazowo na papierze mialam troche brazowego śluzu wśród tego sluzu o konsystencji białka kurzego.
Czyli ten 3 od dołu wskazywał, że w ciagu 24h bedzie owulacja, czyli stosunek 4 dni przed 9.01, dzień przed testem z najwyraźniejszą kreską, w dzień testu o najwyraźniejszej kresce, i dzień po musi wystarczyć?.... pytam bo z mezem mamy juz dosc tego seksualnego maratonu poczęcia [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
To ja jeszcze dodam, że są też aplikacje do testów i wtedy jest czasem łatwiej ogarnąć kiedy był pik.
No i 7 dni po owulacji można zbadać progesteron, który też coś może powiedzieć
Zobacz załącznik 1357101
Co do temperatury nie badam. Z ciekawosci zmierzylam tylko czoło i w dni kresek ciemnych mialam 37.3 . Nie wiem czy to cos znaczy.A monitorujesz jeszcze jakoś cykl?
Fajnie do tego jest dorzucić pomiar temperatury, wtedy da się już bardzo dużo powiedzieć na temat czy i kiedy była owulacja.
Sam test owulacyjny sugeruje, że organizm się szykuje do owu no ale zawsze pęcherzyk może nie pęknąć, a na przykład pęknąć za kilka dni
Co do temperatury nie badam. Z ciekawosci zmierzylam tylko czoło i w dni kresek ciemnych mialam 37.3 . Nie wiem czy to cos znaczy.