młoda1994
Fanka BB :)
To sprawdzanie progesteronem czy była owu wynik 10 i wyżej musi być to przy 28 dniowych cyklach ewentualnie 30 dniowych to wtedy nie 21dc a 23dc sprawdzasz progesteron i ci pokaże czy owu była.A widzisz tego nie wiedzialam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To sprawdzanie progesteronem czy była owu wynik 10 i wyżej musi być to przy 28 dniowych cyklach ewentualnie 30 dniowych to wtedy nie 21dc a 23dc sprawdzasz progesteron i ci pokaże czy owu była.A widzisz tego nie wiedzialam![]()
No i z testów wychodziłaby owulacjaU mnie wygląda to następująco
Testy robione od 7dc
Działaliśmy wieczorem 13 i 15czerwca czyli w 7dc i 9dc na więcej stres nie pozwolił
Zobacz załącznik 1135155
Fakt widać że miałaś pik LH a miałaś jeszcze sprawdzane czy owu była?U mnie wygląda to następująco
Testy robione od 7dc
Działaliśmy wieczorem 13 i 15czerwca czyli w 7dc i 9dc na więcej stres nie pozwolił [emoji51]
Zobacz załącznik 1135155
A ty masz ten fioletowy?Hej, moze faktycznie cos w tym testowaniu pod wieczor jest. Testowalam dzis rano i usmiechnieta buzka mrugala, teraz testowalam znowu i usmiechnieta buzka stala. I teaz wsumie nie wiem czy owulacja jest dzis czy jutro:/ dodam ze kluje mnie w prawym jajniku. Jesli juz po owulacji to i pewnie po ptakach:/
TakA ty masz ten fioletowy?
W takim razie mogło tak się zdarzyć że rano mrugajaca buzka a pod wieczór już buzka "stała w miejscu" bo mrugajaca buzka oznacza dni płodne a ta stojąca to pik lh
Niestety jajnik też może boleć z innego powodu nie tylko jak występuje owu. Szkoda że te testy nie pokazują że owu była lub jest przed nią tylko pokazuje że jest pik LH. Tak naprawdę nic nie wiadomo.Podobno owulacja ma wystapic do 36 godzin..podobno.. mnie akurat od poludnia jajnik boli wiec zastanawiam sie czy juz nie nastapila. Mam 3 monitorki clear blue wiec sprawdze jeszcze moze pozniej i rano. Ehh sama juz nie wiem