marzycielkaa
Fanka BB :)
Hej, jestem dzień przed okresem. Staram się z mężem o dziecko, z ciekawości zrobiłam test. Czy kogoś oszukał test Pink? Ja widzę 2 kreski, albo już wariuje
Jutro powtórzę test z rana, mam jeszcze kasetkowy, też z Pink.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też czytałam, że Pink oszukuje dlatego nie chce się cieszyć za wcześnie... Jutro zrobię z rana i wtedy bedzie pewniejszy.Czytałam, że Pinki lubią robić psikusa. Natomiast ja swój robiłam na trzy dni przed okresem i wyglądał tak. (Cykle 30-31 dniowe). Dodam, że robiłam go z porannego moczu co też ma znaczenie. Warto zrobić jutro z samego rana. Ewentualnie warto kupić elektroniczny clearblue, który wskaże oprócz samej ciąży, to jej tydzień.
a ile jesteś dpo? To czułość 10?Tutaj lepiej widać
owulacja prawdopodobnie była 10 sierpnia, ale nie jest to na 100%. Cykle mam krótkie, 28 dni. Praktycznie przez cały cykl dzialismy z nadzieją, że się uda. Tak to czulosc 10a ile jesteś dpo? To czułość 10?
dajesz nadziejęMnie pinki nigdy nie oszukałykreskę zobaczyłam dopiero wtedy kiedy zaszłam w ciążę, wcześniej wychodziły zupełnie białe