Malinka30
Początkująca w BB
Tak, wiem, ale wcześniej niż w piątek nie mam jak zrobić badaniaMnie kiedyś te pinki oszukały, kreska była , ciąży nie było więc chyba bezpieczniej zrobić Betę lub zrobić najlepiej inny test dla porównania![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, wiem, ale wcześniej niż w piątek nie mam jak zrobić badaniaMnie kiedyś te pinki oszukały, kreska była , ciąży nie było więc chyba bezpieczniej zrobić Betę lub zrobić najlepiej inny test dla porównania![]()
Może zdjęcia tak tego nie oddają, ale kreska rano była mniej widoczna niż ta z wieczora i są jasno-różowe a nie szare i to daje do myślenia. To 13 cykl odkąd staramy się z mężem o dziadzie i była by to fantastyczna wiadomośćMiałam właśnie na tym tescie w 22dc takie kreski ( okolo 10 dni po owulacji). Przy takiej kresce u mnie beta wynosiła 31. Jutro kończę 15 tc![]()
dzidzieMoże zdjęcia tak tego nie oddają, ale kreska rano była mniej widoczna niż ta z wieczora i są jasno-różowe a nie szare i to daje do myślenia. To 13 cykl odkąd staramy się z mężem o dziadzie i była by to fantastyczna wiadomość![]()
Może zdjęcia tak tego nie oddają, ale kreska rano była mniej widoczna niż ta z wieczora i są jasno-różowe a nie szare i to daje do myślenia. To 13 cykl odkąd staramy się z mężem o dziadzie i była by to fantastyczna wiadomość![]()
Robiłam test nr 1 o 5 rano. Kreska byla bardzo blada i również szara. Zrobilam drugi wieczorem - to samo. Na drugi dzień rano tez blada, ale juz zabarwiina na rozowo bardzo słabo i wówczas miałam bete 31. Typową różową jasna kreskę mialam z 4 dni później.Może zdjęcia tak tego nie oddają, ale kreska rano była mniej widoczna niż ta z wieczora i są jasno-różowe a nie szare i to daje do myślenia. To 13 cykl odkąd staramy się z mężem o dziadzie i była by to fantastyczna wiadomość![]()
Poczekaj sobie spokojnie do tego piątku. Rano zrób sobie test domowy i będziesz widzieć bo jeśli jesteś to kreseczka powinna zrobić się ciut wyraźniejsza , no i potem zaraz idź na Betę. Tu będziesz mieć 100% pewności.Tak, wiem, ale wcześniej niż w piątek nie mam jak zrobić badania
z dzisiajChyba pomału mogę zacząć się cieszyć![]()