Kinnia95
Fanka BB :)
Pozytywny. Ale czy ona nie powinna być dziś ciemniejsza?Zrobiłam drugi test. Zobacz załącznik 1462068
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pozytywny. Ale czy ona nie powinna być dziś ciemniejsza?Zrobiłam drugi test. Zobacz załącznik 1462068
Nie zawsze jest mocniejsza kreska. Moja blada kreska ma jutro 5miesiecy, a ciemniejsza wyszła mi dopiero w 4miesiącuPozytywny. Ale czy ona nie powinna być dziś ciemniejsza?
Nie no coś Ty jakbym śmiała. Dzwoniłam tam. Powiedzili mi że próbka została zabrana do badania i nie wiedzą kiedy będzie wynik. Jeny, jeśli to marzenie się spełni to chyba oszaleje ze szczęścia. 5 lat starań. I tak muszę zrobić jeszcze prolaktyne.Według mnie ewidentnie widać. O to raczej nie szara kreska, bo jak na zdjęciu widzę róż to w rzeczywistości na 100% jest różowy. Poczekaj do 11 i zadzwoń może do laboratorium. Kurcze ja zawsze wynik bety miałam po południumyślałam, że dostałaś wynik tylko zapomniałaś o nas
![]()
Nie maI jak, jest wynik ?
Masz jakiś fajny pomysł jak powiedzieć mężowi? MTest wygląda bardzo obiecująco. Nawet jakbyś nie dostała wyniku, to leć jutro na powtórkę
PS. Moim zdaniem nie ma innej możliwości niż ciąża![]()
ja kupiłam buciki i zapakowałam w pudełkoMasz jakiś fajny pomysł jak powiedzieć mężowi? M
Układałam sobie ten dzień w glowie wiele lat a teraz nie wiem
Zczaił się? Ja nie wiem czy mój by ogarnąłja kupiłam buciki i zapakowałam w pudełkowiem oklepane.
tak od razu wiedziałZczaił się? Ja nie wiem czy mój by ogarnął![]()