Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Zaczynam myśleć.że jej nie zrobiłaMów jaka beta, bo chyba każdy z niecierpliwością czeka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczynam myśleć.że jej nie zrobiłaMów jaka beta, bo chyba każdy z niecierpliwością czeka![]()
Czemu tak?Wyniku nie ma i nie będzie. Dziś rano byłam robić jeszcze raz. Wynik powinien być koło 18.
Dziwna sprawa z tą betą. Zaginęła probówka z Twoja krwią?Wyniku nie ma i nie będzie. Dziś rano byłam robić jeszcze raz. Wynik powinien być koło 18.
A robiłaś prywatnie ?Piguła mi powiedziała że nie ma pojęcia co się stało z moją krwią.
Robiłam prywatnie. Dziś za betę nie płaciłam.A robiłaś prywatnie ?
Mi kiedys tez zgubili próbkę, a płaciłam za badanie sama, więc jesli miałam dowód zakupu, to mogliby mi za "darmo" zrobić jeszcze raz to badanie.
Tylko kto normalny trzyma paragony z labolatorium...
Ale jesli płaciła karta bo będzie miała potwierdzenie zapłaty w aplikacji.A robiłaś prywatnie ?
Mi kiedys tez zgubili próbkę, a płaciłam za badanie sama, więc jesli miałam dowód zakupu, to mogliby mi za "darmo" zrobić jeszcze raz to badanie.
Tylko kto normalny trzyma paragony z labolatorium...
Masakra. Cyrk na kółkach. No spoko dzisiaj za darmo ale za dwa dni i tak powinnaś powtórzyć w tym samym laboratorium. Zrobią Ci betę w sobotę?Robiłam prywatnie. Dziś za betę nie płaciłam.
Masakra. Cyrk na kółkach. No spoko dzisiaj za darmo ale za dwa dni i tak powinnaś powtórzyć w tym samym laboratorium. Zrobią Ci betę w sobotę
Mój lekarz prowadzący nic nie mówił że mam powtarzać. Kazał zrobic betę i prolaktyne.Masakra. Cyrk na kółkach. No spoko dzisiaj za darmo ale za dwa dni i tak powinnaś powtórzyć w tym samym laboratorium. Zrobią Ci betę w sobotę?