reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test

reklama
Żyjemy 😅
Zapowiada się zacnie i oby tak zostało. Prenatalne jeszvze trochę bo moja ginekolog chce po skończonym 13 tc.
No ale nie o mnie ten wątek 😅😂
No to super . O zaskoczylas mnie z tymi prenatalnymi . Ja jak bylo 13+3 w poprzedniej ciazy to ledwie co udalo nam sie wszystko sprawdzic bo mala juz byla za duza . Ale ogolnie prenatalne chyba sa od 11-14 tyg wiec pewnie to zalezy od ciazy

Ale skąd wiesz, że ten okres się spóźnia? Na jakiej podstawie wyliczasz, że jest spóźniony?
Współżyjesz z kimś tak w ogóle?

Sorry, ale jak ktoś, przez 5 miesięcy współżyjąc nie orientuje się, że nie ma miesiączki, to ja tego nie kupuję. W 5 miesiącu to już ruchy powoli czuć.
Jak okres dostawała normalnie, a że miała lekkie miesiączki przed ciążą i w trakcie do 6 miesiąca włącznie . Brzuch cały czas pracuje , niekoniecznie musi być słychać , że coś się z w nim dzieje, więc jak ktoś nie był w ciąży to może nie rozróżnić takich ruchów, z resztą przecież bobas nie kopie niewiadomo jak na początku , ja np na początku jak leżałam na plecach to szanse czułam takie bardziej jak by kłucie

I jakby no robię z kimś ale w kondonie ale raz włożył bez a w necie przeczytałam że wylatuje widomo z czego taki płyn przezroczysty i on ma niby zapłodnić ale nie wiem czy miał ten płyn...
Penis. To się nazywa penie.
28 dni od rozpoczęcia ostatniej miesiączki
A wiesz, że możesz po prostu mieć cykle dłuższe niż te 28 dni i to dalej jest normalne?

Nie jesteś w ciąży.
Testy masz negatywne.
A partnerowi więcej nie pozwalam bez gumki wsadzać. Bo z Waszym podejściem to w końcu faktycznie wpadniecie.

I jakby no robię z kimś ale w kondonie ale raz włożył bez a w necie przeczytałam że wylatuje widomo z czego taki płyn przezroczysty i on ma niby zapłodnić ale nie wiem czy miał ten płyn...
Mialas 0,1 % szans na zajscie w ciaze . Porozmawiaj z mama I idz do ginekologa . Wiekszasc przypisuje tabletki antykoncepcyjne na wyrownanie hormonow wiec bedziesz miala 2 w 1

Jak okres dostawała normalnie, a że miała lekkie miesiączki przed ciążą i w trakcie do 6 miesiąca włącznie . Brzuch cały czas pracuje , niekoniecznie musi być słychać , że coś się z w nim dzieje, więc jak ktoś nie był w ciąży to może nie rozróżnić takich ruchów, z resztą przecież bobas nie kopie niewiadomo jak na początku , ja np na początku jak leżałam na plecach to szanse czułam takie bardziej jak by kłucie
Ma negatywny test wiec jakim cudem ?

Penis. To się nazywa penie.

A wiesz, że możesz po prostu mieć cykle dłuższe niż te 28 dni i to dalej jest normalne?

Nie jesteś w ciąży.
Testy masz negatywne.
A partnerowi więcej nie pozwalam bez gumki wsadzać. Bo z Waszym podejściem to w końcu faktycznie wpadniecie.
Czyli się nie muszę denerwowac ciągle że jestem w ciąży bo ciągle o tym myślę i się boje ze wkońcu jestem

A to ciekawe, bo zaliczam właśnie drugą ciążę i dalej będę twierdzić, że ciężko pomylić ruchy z czymś innym, nawet w 1 ciąży. Ciężko też nie wpaść na to, że ubrania robią się za ciasne. Ale widocznie niektórzy mają inny stan umysłu. Nie wnikam.
A ruchy się czuje, nie słyszy.

reklama
Do góry