reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Oto moje wyniki zrobiłam inne dodatkowo. Bolą mnie piersi i podbrzusze. Beta ujemna nie wiem co myśleć. Pomóżcie:(

Ostatnia edycja:
reklama
Zawsze miałam prolaktyne w normie nawet ja gadałam dwa miesiące temu i wyszła 20 ng/ml ech I znów po radości :( trudno zapisze się do endokrynologa w takim razie i walczę dalej! [emoji4][emoji4]

Oto moje wyniki zrobiłam inne dodatkowo. Bolą mnie piersi i podbrzusze. Beta ujemna nie wiem co myśleć. Pomóżcie:(Zobacz załącznik 940446Zobacz załącznik 940447
[emoji33][emoji33][emoji33] Strasznie mi przykro kochana [emoji26][emoji26][emoji26] [emoji847][emoji847][emoji847] kurczę może jakiś wadliwy test był bo kreska była jak byk naprawdę myślałam że Ci się udało [emoji853][emoji853][emoji853] prolaktyne masz za wysoką ale ona też zależy od fazy cyklu a z tego co wiem jak jest za wysoka to może zahamować owu i piersi też przy wysokiej bolą i skraca okres i ilość krwi , na reszcie to ja się nie znam niestety nie pomogę [emoji55] bierz wyniki i do ginka [emoji8][emoji8][emoji8]

Też myślałam, że się udało. No trudno ginekologa mam 28 lutego mam nadzieję, że coś pomoże. 22 umówiłam się do endokrynologa. Młoda jestem może jakaś nadzieję jest dla mnie hehe [emoji7][emoji173]

Też myślałam, że się udało. No trudno ginekologa mam 28 lutego mam nadzieję, że coś pomoże. 22 umówiłam się do endokrynologa. Młoda jestem może jakaś nadzieję jest dla mnie hehe [emoji7][emoji173]
No baaa ani się nie obejrzysz i będziesz w ciąży [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry